Presentation picture
PrincessSofia
Påarp
Jag bor på en hästgård utanför Helsingborg tsm med 8 hästar, 4 chihuahuor och 3 katter :)) På min blogg kan ni läsa om mig och mina hästar/tävling ! Allt från mitt egen träning och kost till outfits för hästarna och tävling m.m. ! En blogg som innehåller rätt mycket och har ständig uppdatering ! :)))

 

Klar i stallet!

Sååååå ! Jag han rida båda hästarna på banan innan mörkret kom helt! Shit vilken effektiv fredag! Skönt när det rullar på 😄👍 Dock kunde jag haft liiiite mer tid över!

Har bestämt att båda hästarna ska få vila både lör och sön! Dom har blivit ridna 6 dagar var vecka sen början på september så den här veckan får dom både lör och sön ledigt 😊

Nu tinar jag lite veggi mat, en snabb dusch sen och vidare till bästis vid 20 tiden!

Selfies med Fornarina 😊❤


Fornarina på banan🍃


Miiillleee på banan 🍃

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Fuuuuuulllll ruuuulllleee ggr 1000!!

Shiiiiiit så stressig dag! Har fått V gjort naglarna och håret + suttit i telefon, fixat i stallet och nu ska jag rida!! Åt frulle kl 15.30... Ja dagen har gått i ett!

Positiv dag har det iaf varit trotts stressen !! 2 väldigt intressanta jobb har hört av sig till mig idag 😃😃😃 Positivt !!!

Nä nu ska jag ut och rida!! Idol kl 20 hos bästis !!🎤🎶

Ni får bättre bild på naglarna sen när ja har tid💅


 

Chiapuddingar !

Har gjort 2st chiapuddingar som jag ställt in i kylen 😊👍 Till middag ikväll äter jag en veggi soppa, min favorit ! Så fruktansvärt god! Har även köpt apelsiner. Äter en apelsin vid 22 tiden och dricker bubbel vatten👍 Kl 20 ska hästisarna får mat sen kan jag få min soppa 🙏

När ja äter min soppa ska jag se det nya naruto shippuden avsnittet 😃🙏 

Sprungit, check!

Sååå då har jag sprungit min runda i den blåsiga kylan 🍃 Löprundan gick ovanligt bra👍 Hittade ett riktigt gött tempo så rullade på det hela rundan 😊 Nu kallar duschen sen ska jag blogga på min andra blogg! Viktigt inlägg där !!!!!!!!!!

 

Klar i stallet :))

Båda hästarna ridna och båda kändes mjuka och fina, gör allt jag ber dom om. Båda 2 är i bra trimm och skulle kunna tävla när som! Meeeen ja vill ju inte tävla inomhus... Har några få tävlingar som jag ska va med på mest för det är roligt men annars är det typ inget.

Hoppar bara småklasser under inomhus säsongen just för att hästarna iaf ska vara igång. Men när ute säsongen drar igång är det dax att trappa upp lite! Nästa år måste jag debutera 120 med både Fornarina och Burberry !! Dax att jag tar mig i kragen och gör det! Inte vara rädd för att misslyckas. Båda 2 går väldigt bra i 110 och så det är dax att ta nästa steg för ny utmaning.

Det är mitt mål 2015, båda hästarna SKA debutera 120!

Hur ser era mål ut inför nästa år ?

 

Take me back

Den 16 oktober förra året bokade jag och boyfriend vår resa till Thailand och den 15 november åkte vi dit! 2 roliga veckor hade vi där och vi han göra sådär 39868944905148 olika saker😄👍 Skit kul var det ! Iår lär det inte bli något Thailand. Finns inte tid för det iår tyvärr 👎 Men till våren kanske det finns tid till det 😃😃🙏☀

 

Jaha

Har fått gjort en del saker nu på förmiddagen, svarat på mail och sökt jobb osv osv. Är så seeeeeeg! Ska bli skönt den dagen man har ett jobb att gå till igen var dag!

Snart helg också! Inte helt fel då jag som många andra föredrar helger! Händer alltid massa kul osv 😊

Nä nu vill jag ha frulle innan ja ska ut i stallet 😊

 

Tidig morgon yaooo

Så då har boyfriend åkt till jobb så nu ställer jag om klockan och sover nån timme till 😴 Det värsta när man somnar om är att sen nästa gång ja vaknar är jag 20 ggr mer trött... 😐 Hörs sen 😘

Under min skoltid ritade jag dessa hästarna hela tiden i alla mina anteckningsblock haha😊


 

Tomt

Dagen idag, bloggen tom. Finns anledning för det. Blir så tyvärr ibland... Vill inte förklara vrf heller.

Har kommit en bra bit påvägen av städningen i "gamla sadelkammaren". Sorterat bland alla hästarnas täcken osv😊👍

Bloggningen är normal imorgon igen.
Hoppas det va ok att denna dagen inte blev den bästa bloggdagen...

❤❤❤RIP❤❤❤
 

TRÖÖÖÖÖÖÖTT

Hade LÄTT kunnat dra täcket över huvudet och sova heeeeela dagen idag 😴 Men det kan man tyvärr ikke göra!😁 Idag lär snoret rinna 24/7 när vi ska sortera bland alla hästarnas täcken osv. Ja lär nysa hela tiden och bli jätte täppt 😐 Nä nu måste ja gå upp fast ja inte vill.... Somnade ändå tidigt igår så fattar inte vrf ja är trött? Aja lite te och frulle så är man på G snart 😊👍

Söta Kitty börjar bli stor😍