PrincessSofia
Visby
Jag bor i vanliga fall nere i skåne på en gård med 8 hästar men från Maj - Augusti jobbar jag på Gotland med min pojkvän och har även tagit med en av mina tävlingshästar som jag kommer tävla här under sommaren ! Så här kan ni läsa om en skåne tjej som spenderar sin första sommar på Gotland och mycket mer så klart ;))

 

Jag vill hem

Jag vill att Burb åker hem så snabbt som möjligt och JAG vill åka hem! Shit vad jag saknar Skåne och min vardag hemma !!! Ska bli så galet skönt att åka hem! Bara ca 3 veckor kvar sen är man hemma i underbara Skåne igen❤

Är trött på tjatet här. På jobbet är allt bra men utanför jobbet finns det en del saker som stör mig otroligt mycket!

Nu är vi påväg till jobb 😃😃😃 ska bli kul att jobba igen efter ett par dagar ledigt fast det inte känns som man varit ledig!

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Helvetes natt och morgon...

Jag gick och la mig kl 1 inatt... Kl 02.17 åker jag och boyfriend i full fart till stallet och tar in Burb och Mesi för det åskade och blixtrade kraftigt! Hemma igen vid 3 och försöker sova... Vaknar kl 6 av alarmet, 06.15 börjar det spö regna och åska/blixtra skit mycket. Typ ingen sömn inatt över huvudtaget.

Fuck allt.... Men känns sjukt bra att min häst är inne ❤

 

Goooo natt ! Zzzzz...

Nu måste jag sova 😴 upp tidigt imon och dra till stallet sen är det jobb 11-22 ✌ Hejja Hejja har haft lång ledigt sen i onsdags så dax att komma in i rutinerna igen 😁😄👍

Bild på mig precis innan jag drog till jobb för nån vecka sen 😊


 

JAG BEHÖVER HJÄLP !!!!

ASSÅ HUR TRÖG FÅR MAN BLI 😩😩😩?!

Jag har anmält till min sista tävling på Gotland den 2 augusti. Såg på deras hemsida bilder osv och det så bra ut så anmälde och har inte tänkt mer på det!

Igår kollade jag proppen för att se vart stället ligger och läser då att tävlingen är på GRÄS!!!??? Jag har aldrig tävlat Burb på gräs för JAG hatar gräs!!! Jag har inga broddar med mig hit eller brodd verktyg!! Måste även köpa boots !!!

Inte nog med att än så länge finns det ingen som kan följa med mig dit och hjälpa mig och nu får ja reda på dessutom att det är gräs ja ska tävla på ?!?!

Hoppas verkligen någon kan följa med mig😥 Men vem??? Jag känner ju typ ingen och man vill ju inte springa runt och fråga helt random? Jag bryr mig inte vem det blir men jag måste ha nån med mig för jag kan inte sköta allt själv😪

Jag är i desperat behov av HJÄLP på lördag 😫....


Blir nästan lite smått galen, ska aldrig glömma att läsa igenom proppen igen...
 

Fixat i stallet!

Va i stallet och gjorde det vanliga, blandade mat, fixade höet, mockade , fyllde på vatten till hästarna som jag passat i veckan samt sprayat med flugmedel, kratsat hovar kollat efter fästingar osv Det vanliga helt enkelt!

Imorgon ska jag upp tidigt innan jobb och rida osv! Ska ta fram 2 bommar och rida lite markarbete på banan ! Den är förhoppningsvis bra nu när det har regnat! Ska även hinna till granngården och köpa foder! Stress innan jobb med andra ord!

Nu ska jag slöa och kolla naruto shippuden 😊


 

Till Burb !

Nu ska jag en sväng till stallet ! Burb får vila idag och bara mysa i hagen 😊 här är svalt idag och det små regnar. Vrf kunde det inte varit sånt väder igår ?! Jaja .... Får se om han och Mesi får sova inne idag iom det regnat 😊 Vill inte han ska sova ute om det är lerigt i hagen!

Den här bilden tyckte jag om på oss❤ fan vilken fin liten häst jag har som alltid ställer upp och kämpar på ! BAAAAAH MÅSTE SKRIVA OM EN DUM SAK JAG GJORT BTW😖😖😖 Skriver när ja är hemma igen men nu ska jag till Burberry 😊❤❤❤

 

Inte så glad :((

Usch bilderna från gårdagens tävling har kommit upp och det syns att Burb inte gillade värmen 😔 han är alltid glad med öronen framåt på alla bilder medans på gårdagens bilder ser han inte alls så glad ut 😔😔😔 det märktes att värmen va jobbig då han inte hade den bjudningen som han alltid annars har... Han hoppade inte heller lika högt och fint som han brukar, antagligen för det var så j*vla varmt och underlaget var tuuuungt.... Duktig Burb som ställer upp och hoppar iaf ❤ 

Just detta jag inte vill...

Just detta jag är så trött på ... Vaknade klar vaken av att det regna och åskade! Slängde mig i bilen och körde till stallet och tog in Mesi och Burb fort som f*n och gav dom frulle inne. Gav resten av hästarna också frulle iom jag ändå är här!

Detta va min ÄNDA sovmorgon den här veckan för alla andra dagar har jag fått gå upp tidigt......... Blir så irriterad så ni fattar inte..... Ska bli så SKÖNT när Burb åker hem! Skönt för både mig och Burb .....

Nu sitter man i stallet och glor och väntar att hästarna ska äta upp och jaaaaaa jag är bitter för jag vill SOVA!!!!!!!!


 

Håll käften !!

Seriöst vad är det för fel på folk ?! Vår granne har spelat as hög musik sen kl 22 och nu är kl nästan 3?!?! Man hörde typ inget på filmen för musiken och basen överröstar !!!! Tur man inte ska jobba imon! Hade faktiskt ringt polisen då och bett dom säga till dom !

Nu ska man försöka sova men lite svårt när det låter som Sarek är här i sängen och spelar "genom eld och vatten ".......

Har gjort en riktigt korkad grej som jag kmr dela med mig av till er imorgon😩😩😩😩

 

Så saknad <3

Min söta lilla Figge ❤ Går inte en dag utan att jag saknar honom ! Men om mindre än 1 månad är jag hemma i skåne igen 😍 får passa på att njuta när jag är ledig här för sen är det tillbaka till verkligheten när man kmr hem ! Har kollat när Roffe vann på tv med Casall och även nyss kollat naruto shippuden😃😍❤