PernillaLedin
Pernilla
Mitt liv i bild och text. Jag lever ett dubbel liv inom skönhet och inom motorsporten. jag tänker mycket på min utsida, Men det är insidan som jag räknar ;) 2013-03-16 <33
Instagram: pernillaledin

dagens naglar! !


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

toppen dag!!

Idag har det vart en toppen dag!!! underbara kunder och allt har gått som planerat :)

Spray tan och naglar!!

så allt hat gått finnnnnnttt :)

bilder på dagens naglar före å efter :)




 

åhå¡¿

Ja vad ska man säga hmmm. ... nja inte mycket. fick mina nya fransar idag :) så boka fransförlängning 500:- och nu även 15% Hallå boka fattar ni vad billigt det är ????¿¿¿ en fransförlängning kostar 900 till 1500 så passa på!!!!¡¡¡¡¡¡

nej sova var det :) börjar jobba 8.00 i morgon :) storå skolan står på schemat :)

puss å kram

 

Då kör vi!!

Ja ny dag nya kunder och nya möjligheter!!! vill verkligen få fast på detta nu!!!! jag orkar inte sitta och rulla tummarna :/ så idag blir det en runda uppe på stan och dela ut lite visit kort :)

just det :) jag har börjat med smink kurser. Rådgivning, hygien, och även lite färg form tips efter dina förutsättningar :)

man kan även boka mig på tjejkvällar så jag gör samma sak men i en större skala :)



 

måndag!!

Då var denna dagen snart slut. I morgon blir det att återvenda till jobbet :)

vad har jag haft för mig i dag jo jag har städat både mitt gammla rum och sedan köket i lägenheten jag har hämtat min prinsessa från dagis :) gjort mat åt min man och bara tagit det lugnt :) så jävla skönt :)

nej nu ska jag lägga huvudet på kudden

PS hittade två recept som jag måste göra någon dag mmmmmmmmm ;)




 

livets gång

livet har motgångar livet har fördelar livet är förbeställt om du inte väljer att gå mot strömmen och bli något av de lilla extra. resan till det lilla extra är olika långa för vissa väldigt lång å för andra väldigt kort. mycket beror på vad man bär på i sin ryggsäck.

men vill man bli något så måste man ta steget över ån och våga nudda det gröna gräset som ingen annan har vågat. Det är då man blir udda från resten. Och vågar att ta flera steg längre

 

God natt

Ja då säger vi väll God natt då :)

i morgon vet jag inte vad som väntar riktigt får se det jag vet är att vi ska hjälpa min bror att flytt städa hans lägenhet i Örebro så natti natt

 

foto till tidningen örebroan

Idag har det hänt väldigt mycket :) först på morgon hade vi på salongen möte med en bloggare sedan på efter middagen blev vi fotade på salongen till tidningen örebroan :) väldigt roligt :)

nej nu ska jag sätta mig ner i soffan :) puss hej

 

Livet på väg

tjooo

 jaha då var mitt liv på väg i en  dal och en topp för varje dag som går, Varanan dag är mitt liv på toppen och varanan dag är mitt liv skit. 

Är det någon  i denna värld som kan säga mig varför?? jag får ångest över inget. jag mår skit och jag mår toppen. jag har över energi och ibland ligger jag helt utslagen i sägen och inte orkar göra ett skit!! 

Men kan bara säga en sak. Jag kan inte klaga på mitt liv! jag har en mamma och pappa som ställer upp till 100% och en sambo som älskar mig något otroligt mycket och jag lika så. 

jag behöver inte tänka så mycket förutom att allt löser sig. Vad är det för någe jag oroar mig för ??

Varför ska denna känslan finnas i min kropp. ajja 

får försöka komma på vad det kan vara!! 

Just Ja i lördags fick jag nya skor av min man Tack Älskling 






 

underbara soliga dagar!

snart framme i örebro för att jobba lite :) kan bara säga 1 sak! älskar livet för tillfället solen lyser och jag har eget och vikar på min gammla gymnasie skola :) kan livet appp app vänta lite jag ska flytta oxå får jag ej glömma ;) med mitt livs största kärlek :) så nu är livet super bra :)

fast har en liten fråga?! varför skriver alla bloggare i örebro att dom är "örebros största blogg" ??? då kör jag

örebros minsta blogg med lite mera av allt :)