Nicen
Denice Löfstedt, 24 år
Lite snabb info om vem just jag är och varför jag bloggar.. Är en ung gift tre barns förälder på 24, som har lite för mycket fritid ibland och där trillar lite inlägg in här om t.ex. min vardag, barnen, bakning och allt annat där om kring.

 

Instagram: frulofstedt
Videofy.Me

Förlorad vänskap

Jag vet egentligen inte varför jag lägger ner energi på att tänka på saker som har varit och som aldrig kommer att bli igen, men någonting inom mig vill det ändå.. Känns lite som att se, men du får absolut inte röra för då får du stöttar!

Vet att vi alla har någon vi saknar något så sinnessjukt mycket, men samtidigt så kan jag känna att jag gjort rätt för mig, men absolut inte den andra 😕. Hade liksom helst velat ha ett bra avslut, men tji fick jag.. Vart liksom grund lurad till miljarden i stället eller ah lurad och lurad vet jag inte, men sviken däremot.

Det var liksom du som lovade att inte bli konstig, att inte säga upp något och att framför allt att det va vi som va BVFA...

Vet att hela den här texten är så otroligt jävla meningslös och pinsam, men samtidigt så måste jag få ut det här innan jag bli knäpp!

Fast jag hoppas att du en dag för en fett karma över dig som jag fick 😔

 

Grattis min "stora" fyra åring

Idag har vi firat Tim som vart hela fyra år 😊, men jag vart lite.... Vart tar tiden vägen han va liksom min lilla fillurp för inte så länge sen! 😱
Fast glad är jag att han växer både på längden, bredden, men framför allt som individ.

Men som alla mammor så vill även jag ibland att dom ska stanna lite, så inte mys perioderna försvinner alldeles för fort 😘.

~Tack till min lille bror, hans flickvän och min pappa för att ni kom på Tims "kalas".Han fick även alla presenter han hade önskat sig på sin lista så stolt vart han allt 😝.

Tims önskelista var:
• Kalsonger
• Strumpor
• Något med spindelmannen
• En bil man kan lasta fler bilar
• Tom & Jerry kakor
• En tårta med algrens bilar på och i

Det han fick var:
• Ca 10 kalsonger
• Tre par strumpor
• Ett par mjukis byxor
• En t-shirt med polisbilar
• 40kr (5:en kronor, tre 10:or och en femma) *han vart miljonär enligt sig själv*
• En bil man kan lasta fler bilar
• Påslakanset med spindelmannen
• Två packet Tom & Jerry kakor
• Tårta med algrens bilar i och på
• En sparkcykel
• En godis påse med algrens bilar vanlig och dubbeldäckare

Haha måste berätta att sparkcyken skulle han absolut sova bredvid för att inte drömma mardrömmar för den är tydligen bäst i världen på att åka ifrån monster 😝.

 

Milen

Man kan väl säga att jag tar träningen på allvar när jag körde hörnet igår med att gå en hel mil. Vanligtvis så kör jag på 4-6km, men igår ville jag se om jag pallade och jaa det va jävligt jobbigt i slutet, men tvi den som ger sig 😉.

Vet att jag kommer komma i form, men låter det ta sin tid för likadant som Rom inte byggdes på en dag är det med kroppen också!

Pussilago 💋


 

Om jag vore en tönt skulle du va min idol..

Det var länge sedan jag bara vajnade av mig på bloggen känner jag och jag vet allt att det är så sjukt jävla saknat.

Kan ju börja med att gnälliga gamla går fett bort och dom får gärna gnälla någon annanstans!

Sen det här med att när man varit vänner och sen inte är det med mig längre så innebär de endast samma sak som en fluga i min närhet (enbart irriterande)!

Den där när man väntar på ett hej, men aldrig får ett... Och nej jag är inte den som tar första steget!

Träningsvärk i all ära för att veta att fettet faktiskt förstår att det ska bort. Liksom skönt, men jääävligt smärtsamt!

Att beställa saker ifrån nätet och inte få de man beställt är nog dagens i-lands problem i alla ära!


Pussilago i Sahara värmen alla kaktus citroner 💋

 

Crossen, hunden & hästen

Det här med att leva relativt hälsosamt utan mat fusk och kopiösa mängder med socker och annat gott gott går sjukt jävla bra för min del *klapp på axeln och spark i baken*. Är så himla stolt över mig själv att jag faktiskt gör fram steg och det märker jag själv i att jag orkar fan mer än vad jag tror 👊.

Dagens träning vart:
• fyra kilometer på crossfiten
• kissande hunden = femton gånger fyra
• sparkande hästen = tretton gånger fyra

Kan säga som så att jag har gaaaaalet ont, men helt klart värd smärta när man vill må bra både på utsidan och insidan!

Pussilago 💋


 

Den hemska sanningen..

Va ett tag sen sist och jag vet att jag sagt att jag ska berätta om mina "härliga" *host och harkel* mått i midjan, lår och rumpa.. Idag så har jag faktiskt tagit tag i den otroligt sura citronen och tagit måtten så här delar jag med mig för hela världen hur tjock jag faktiskt är:

Midja: 112 cm
Lår: 63 cm
Rumpa: 104,5 cm

Kan även säga att enligt BMI test man kan göra via nätet så är jag överviktig/klassas inom kategorin fetma 1 och där mina vänner ska jag träna skiten ur mig själv för att komma ifrån! Har redan tränat i snart en vecka och känner mig piggare än någonsin, sen att kosten är omgjord också är en himla stor faktor 😊.

Men nu vet ni allt hur tjock jag är och om ni undrar gällande vikten så är det bara siffror för min del och det är inget jag riktigt kommer bry mig om utan jag vill ner i midjan också vidare.

Nää, nu ska jag slappa för att sen ta en mysig pingvin dusch innan sängen ropar på mig.

Pussilago 💋


 

Bildäck på kroppen är inte okej

Har ÄNTLIGEN börjat på riktigt nu och kommer absolut inte ge mig!

Vart en rask promenad igår med maken på kvällen och idag har jag kört 30 svettiga minuter på crossen hemma och kvälls promenad med maken blir det idag igen 😜.

Har ärligt tröttnat på att ha dessa "bildäck" på magen så det är de enda som är mitt mål just nu... Att få bort dom!

Kosten håller jag även på att lägga om och det blir till att endast ha en ätar dag, men det blir om ca två veckor kanske tre 👊.

Ska försöka att blogga mer än vad jag gör och denna gång så ska jag lägga upp mina mått även om det känns så sjukt pinsamt och omotiverade, men kanske finns det någon där ute som blir peppad av att veta hur "fet" denna tre barns mamma på 24år är 😝.

Pussilago