Nicen
Denice Löfstedt, 24 år
Är en mamma på 24 härliga år åt tre små troll ungar och gift med min själsfrände. I min blogg kommer ni att till största del få följa med lite smått i min vardag, samt alla tankar som flyger runt i mitt huvud. Mitt motto: "Jag är inte idag, jag är inte igår, jag är jag och jag är nu".

 

Instagram: frulofstedt
Videofy.Me

Otrött

Känner mig så där lagom otrött och ja, det får bli ett nytt ord för det är precis vad jag är haha. Moa har en hosta ifrån en annan planer som tänkt stanna ett par dagar eller två till, killarna sover, maken är på jobbet, svärmor sover och svärfar ser på tv medan jag sitter här och bloggar.
Har inte hänt sådär mega mycket i mitt liv det senaste mer än att jag färgat brynen och håret. Myst med barnen och typ börjat orka mig ut varje dag samt gå i affärer :).

Nää, ska kolla vidare på tvn för imorgon så blir det till att eventuellt äntligen få träffa min bvfa.

Pussilago


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Hahaha dagens hemska sanning


 

Kärlek, men..

Jag tok älskar verkligen mina barn och man, men (och ja man får skiva men) ibland så rinner liksom humöret ner i sanden och där speciellt natte tid då jag helst vill sova. Då ser dom alla fyra till att göra liv och ha för sig och jag är den som vaknar av det minsta lilla natte tid 😔 så sömn har inte varit riktigt på min sida, men passa på att vila lite under dagen får jag göra så är man pigg för resten av dagen eller ja man kan alltid hoppas haha.

Pussilago 💋

 

Ååh gosigt..


 

Om kärlek vore en tid skulle jag ge dig en evighet..

Jag kommer för alltid att bära med denna text djupt in i ♥️:at för det är de absolut finaste jag fått ever!!!

Säga att man älskar någon är ett väldigt starkt ord som missbrukas väldigt ofta! Man säger det när man lägger på luren och i sms osv bara för att säga det.. Jag själv har missbrukat det flera gånger om och till slut så betyder det inte så mkt när man säger det.. Jag är kär och förälskad i världen finaste och mest underbara människa jag nånsin träffat! Hon får mig att skratta, gråta, längta, le, bli förbannad ja allt och lite till men ändå så brinner mitt hjärta för henne för varje millisekund som går. Då undrar jag bara va denna känsla och spratt i kroppen spelar? Ljuger jag för mig själv eller är det bara som så att jag är förälskad i denna fina och underbara tjej som tagit vartenda partikel i min kropp och befruktat den med hennes gift? Det spelar lixom ingen roll hur jag gör för det ända som jag känner är saknad och längtan att få hålla om och att få känna att du är i min famn. Vi har båda fått ett kluvet hjärta men tillsammans så blir vi ett och det är de som är min drivkraft dag in och dag ut. Du vet vem du är och du är helt underbar!!

 

Kärlek i sms form

Blå ruta är jag och grå är mannen i mitt liv. Sånna här sms skickar vi till varandra varje dag minst 2-5 gånger haha, men jag ääääälskar han och aldrig att någon kommer någonsin kunna ta den platsen han har! Min bästa vän/själsfrände/pappa till mina barn/mannen i mitt liv.

I just fukkin lööööööööv ya more every day 💋
 

Bebis regn mys

Vädret mer eller mindre suger idag och helat så ska jag väl städa, men har ingen ork eller faktiskt lust till någonting idag förutom tok mysa med min lilla bebis Max 😍. Fast jag kanske hittar lite motivation någon gång eller så, sen har jag galet ont i ryggen 😖.

Blablabla nu mysan mys med bebis och lite DH.

Pussilago


 

Godis dagen i all ära

Idag känner jag mig pepp på livet även om denna äckel pain in the as vecka startade igår 😖, fast nog om det 😝. Vi har små städat lite idag och jag ska fixa lite med tvätten medan barnen är lugna och maken är på gymmet. När han kommer hem ska vi dra ut på en promenad i det härliga vädret, senare blir det till att städa ännu mer och kolla vad vi ska ha kvar och vad man ska sälja/skänka. Får ju inte glömma att det faktiskt är godis dagen, så lite mums gotti gott gott lär det inhandlas idag 😜.
Nu ska jag tillbaka till verkligheten.

Pussilago 💋


 

1, 2 & 3