Välkommen
MarieP.Hall
22 år, Linköping

 

Instagram: mariep.hall

Roadtrip och bygge

Igår blev det en liten roadtrip med Malin för att hämta denna. Byggde ihop den igår kväll men då den måste skruvas fast i väggen så ligger den på golvet så länge tills Daniel kan göra det 😃 Tack så jätte mycket mamma, älskar den ❤ Fast den var lite stor  

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Favorit sminkboxen

Jag värvade in Annika till Yves Rocher för ca 1-2 veckor sen och fick lite premier för att jag gjorde det och denna sminkbox var en av sakerna jag fick, och jag älskar den! Älskar färgerna i denna, särskillt alla nude färgerna. Den svarta är inte så jätte svart men funkade jätte bra att göra en sotar eyeliner med, har man små ögon som mig så bör man undvika mycket svart då det lätt kan förminska, men självklart kan man förstor också med svart såklart, men för mig som har så mörka blå ögon så blir ögonen bara mindre (hjälper inte att ena ögat är mindre än det andra). 
Dom andra färgerna som inte är "nude" är en lila en ljusare lila, en lite turkosgrön, en blå och en silverblå. Den silverblå kommer nog ta slut fort till vintern 😜 Den undre paletten innehåller två rougher och resten är läppfärger. Det kommer med en lite blush borste, en läpp pensel och en ögonskuggs aplikator. Jag använder inte dem utan jag använder dom borstar jag redan har, så det är därför plasten sitter kvar. 
Denna sminkbox har jag försökt få tag på förut flera gånger när jag värvat in vänner till Yves Rocher, den har alltid varit slutsåld. Men nu fick jag den! Hade dock önskat att det skulle finnas en spegel på locket. Har även hört att dom kanske slutar sälja denna för att det ska komma en ny. Denna fick jag alltså som en värvningspremie men du kan köpa den på deras hemsida, klicka HÄR eller på översta bilden för att komma till den. 

Coca-Cola Life

Alla vet ju att Coca-Cola är rena giftet att dricka för din kropp, men ändå slutar man inte dricka det, eller läsk över huvud taget. Visst finns det dom som slutat, men jag tror nog att ett glas med ohälsosam söt dryck någon gång kommer slinka ner i den personens hals igen. 
Denna läsk ska alltså vara ett lite nyttigare allternativ, och som ni vet så är jag för nyttiga alternativ hellre än att ta bort det över huvud taget, man behöver lite onyttigt ibland. Denna cola ska alltså innehålla färre kalorier, mindre socker, sötningsmedel från stevia plantan som har fått mycket fokus detta år. Och ja, denna är god. Den är inte lika söt som vanlig Coca-Cola, men det var ingen dålig sak. 
Läsken är också ny och vad jag förstår så är det bara i England och i Sverige som denna säljs än så länge, den kom ut nu i September så det är nog inte många som sett den än, Ica Maxi säljer den för fulla muggar, nu har dom även ett erbjudande ta två för tyo 25 kr eller nått (jag tog bara en).
Såg en video där en kille gjorde en review av denna och han sa att man kunde få tag på en TOM Coca-Cola Life glasflaska på Amazon för 20$. Helt sjukt!! För dem som inte kan hitta den i butik, klicka bara på länkarna så kan ni beställa hem dem.
Coca-Cola Life 33clCoca-Cola Life 50cl och Coca-Cola Life 1.5 l

 

Kärleksastro Kräfta-Skytt

Klickade in på denna på VeckoRevyns hemsida och tyckte det stämde ganska bra. 
Från kräftans syn: 
Detta är sannerligen en knepig kombination. Allt är möjligt, men kära Kräfta, var beredd på att du oftare än vanligt kan känna dig en aning tilltuffsad. Jag har tidigare skrivit om denna kombination och nämnde då problemen med Skyttens behov av att expandera, dra ut i världen, äventyra och snabbt lära sig nya saker. Kräftan, den långsamma och emotionella, har inte riktigt samma behov. När du behöver prata om saker du tänker på eller känt under ett bråk, har Skytten redan gått vidare för att börja undersöka något fenomen som hen alltid varit nyfiken på. De är förvisso omtänksamma emellanåt, men kommer ha svårt att förstå exakt vad det är som du har problem med.

Skyttar är fantastiska på att prata högt och brett om det allra mesta och att Kräftan attraheras av dem är inte ett dugg konstigt. De är charmiga, ödmjuka och otroligt entusiasmerande samtidigt. Deras intresse för omvärlden är obegränsat och de vill hela tiden vidare och veta mer om allt och alla. Men även om de kan kommunicera på ett engagerande och livligt sätt, ger det ingen garanti för att eran kommunikation kommer att fungera. Kräftan behöver tid att fundera över saker och vill gärna uttrycka sin magkänsla, medan Skytten dels inte förstår varför detta är så viktigt, varför det tar sådan tid eller ens vad Kräftan vill ha sagt. Kräftans behov av trygghet och nära familjeband är främmande för Skytten som känner sig som tryggast när hen har ett nytt ämne eller en ny idé att sätta sig in i eller sätta igång med.

Även som älskare kan ni få svårigheter. Skytten tycker om akrobatiskt sex och ser det hela som en fysisk utmaning, en prövning, och njuter av att få göra de mest komplicerade påhitten. Allt från sex i naturen till på bartoaletter är Skyttens idé om bra sex. Du, kära Kräfta, har större behov av närhet. Som eld och vatten är ni, din Skytt kan flamma upp lika plötsligt som du kan kväva hen. Däremot är din Skytt dig lojal och är hen lika engagerad i dig som i något annat ämne så har ni chans att försöka hitta varandra. Som sagt, det är inte omöjligt, men absolut lite tricky. Och kom ihåg – det är inte det att din Skytt är en egocentrisk och bortskämd äventyrare som gör att hen ibland inte förstår dig, utan att det är era behov som ser helt olika ut.

 

Ambition för att springa

Hade ambition i morse att springa, men det försvann. Så nu sitter jag är i träningskläder och jeans och allt jag vill ha nu är en latte med grädde toppat med kako 😜 Men slut på både kaffesirap och grädde så får bli en vanlig kaffe.
Idag blir det full rulle med städning och jobbsök, har en hel drös med jobb jag sparat undan som jag ska söka nu i veckan. Väntar på svar från två andra jobb, men har inte kommit. Ska uppdatera min sidor på olika jobb hemsidor också, lär ju ta sin tid det med. Ska fylla i allmenackan med lite andra saker så jag kommer ihåg, lär ta sin tid det med. Men just nu är jag bara trött.
Hade syrebrist igår och var skit trött hela dagen. Blev lite piggare fram mot kvällen när jag kom till Malin, och så bjöd hon på både mat och kaffe, härligt! Slapp jag laga mat också 😜 Näe, men jag åt en findus färdigsoppa igår.. 
Och nu sitter jag och hjäspar igen och får inte i mig tillräckligt med luft. Känns som att jag andas genom ett sugrör. Ska höra av mig till Malin också och fråga när hon hade tänkt åka ut till Stella igen. Har ju inte så mycket annat för mig i veckan, så lite ridning kanske man kunde klämma in. På fredag blir det dock bilresa med Sigfrid, tacka gudarna för att Daniel lämnade bensinkortet annars hade det blivit en tråkig vecka 😝
Näe men nu blir det lite kaffe och kolla ikapp på Idol innan jag hoppar in i duschen. Blir nog en lat dag idag. Får se om jag springer ett varv på löparspåret ikväll eller om jag tar med Sigfrid på en långpromenad istället, kanske går till Vallaskogen den här gången, brukar ta sisådär 1h 45min

 

Diablo 3 + Reaper of Souls

Vet att jag är lite efter på spelfronten just nu, men har ganska nyligen börjat spela Diablo 3 för en gångs skull. Har haft det ett tag, men Daniel har ingen lust att spela det längre och ingen annan verkar ha tid och spela såna här typer av spel själv är bara tråkigt. Men nu har Daniel lovat att spela lite med mig, så får se hur långt vi kommer idag.
Vill ju även ha Reaper of Souls sen också, men får vänta tills jag kommer dit i spelet. Spelet är inte så jätte mycket olikt Diablo 2, tycker jag. Grafiken är ju bättre förvisso, men det är typ det. Men ta mig inte fel, Diablo 2 är ett bra spel och 3an är bra de med, men skillnaden är inte så jätte stor, känslan man får är densamma och så lite bättre grafik. 
Storyn är bra iaf, men Daniel har ju redan spelat och orkar inte sitta och vänta på mig när jag vill höra vad alla har att säga, man kan ju välja Talk på dom andra karaktärerna och lära sig mer om dem. Det är något jag finner intressant och kul i ett spel, men då får jag nog spela själv om jag vill följa med i historien ordentligt. Har inte mött någon som spelar på samma sätt som jag och vill ta tid på sig med karaktärerna och historien.
Man måste inte prata med dom andra karaktärerna för att hänga med i storyn så det är inget måste, men jag tycker det är en fin touch och om man vill så får man lära sig mer om karaktärerna. 

 

Hundvakt över helgen

Nu har vi gått med Sigfrid och Happy 😃 Malin hörde av sig igår om vi kunde ha henne till på söndag och det gick väl bra. Har tröttat ut båda två lite nu så dom är lugna en stund. Blir väl att gå med dem igen om några timmar. Hon är så härlig den där lilla hunden 😊
Vi har äntligen fått upp hyllan i köket, fick ju köpa skruvar till den, då det inte följde med några, och självklart så skulle det krångla. Borrade vi i en skruv utan att ha hyllan där så kom skruven i utan problem hela vägen in i väggen, men när vi försökte skruva skruven genom hålet i hyllan så tog det bara stopp, spelade ingen roll hur mycket vi försökte trycka in det i fästet i väggen. Men när jag försökte så gick det efter lite om och men.. Jag nöjde mig med en vanlig skruvmejsel i stället för maskineriet, men det var inte lätt. Men nu sitter den uppe iaf. Och så bytte jag gardiner i köket igår till dom gröna, kom på att längderna var lite korta för det fönstret men det dög iaf, blev rätt mysigt och lite öppnare där inne nu.

 

Hälsa på Stella

Igår blev det en tripp till Stella med Malin. Vi åkte och hämtade hennes täcke och lite hö till henne, hon går fortfarande ute till Malins stora förtret, och stackars Stella frös, så det var tur att hon fick sitt täcke och lite hö att tugga i sig. Vi borsta henne fin och släpte ut henne i hagen igen innan vi åkte hem. Gick med hundarna en stund och Sigfrid blev bra trött, fast vi gick så kort. Anstränger väl sig så när han får leka med Happy så energin bara rinner ur han. 
Sen blev det en tur in till stan med Annika, tittade runt på panduro, jag skulle inte ha något men stod och tittade på färgpennorna och ritblocken som vanligt  😜 Kollade även efter grejer att göra en liten korg behållare av kartong och garn. Visade ju er en där en tjej hade gjort en hjärtforamd, men jag har inte kommit så långt än, men är bra sugen på att göra en nu. Sen lämna Annika av lite papper och vi avslutade med att gå in till Myrorna och titta lite innan vi åkte hem. Och tur att i åkte när vi åkte för Daniel ringde precis och ville att jag skulle hämta honom 😜 Blev pizza till kvällen och ett avsnitt NCIS, är snart klara med den serien. 
Resten av kvällen låg jag mest och kved, sån jävla mensvärk jag har nu har jag aldrig haft. Men får hoppas jag blir piggare snart, har mått dåligt i snart 2 veckor nu. Är väl lite därför jag inte har skrivit så mycket.

 

Tre söta från Gina Tricot

Tre söta oufits från Gina Tricot och snygga boots/kängor från Zalando att matcha med 😜

 

H&M Fashion