LindaLinnros
Linda Linnros, 20 år
Linda Linnros är mitt namn , jag är en 20 årig tjej, mitt största intresse är kläder. Och självklart att umgås med min pojkvän som jag varit tillsammans med i över 5 år. <3 ! För att kontakta mig skriv till Linnros@live.com

 

Instagram: lindalinnros

Gilla istället för att hata.

Överallt i samhället så möter vi på folk som hatar olika saker, de är saker som andra människor, vädret och allt vi nu kan hata. Men när vi tar upp detta med hat så börjar man snacka om hur det e fel och att man ska inte vara elak mot andra, men endå så händer det varje dag och människor överallt blir påverkade av elaka kommentarer , hat och mobbning. Men det är ju fel? det kan vi nog alla hålla med om att det faktiskt är fel. men tydligen även trots att vi alla tycker det är så fel så gör människor dessa saker endå, men varför ska vi säga allt de negativa i våran vardag istället för allt som faktiskt är bra? och  varför klanka ner på andra människor? vi lever inte för att såra andra människor vi lever för att vi ska må bra, och när man klankar ner på någon annan så mår man troligtvis inte bra. Då hade man ej försökt få någon annan att må dåligt. Jag är inte ensam om att tycka att det är fel och nu så lägger vi ner detta. inga elaka ord till någon annan för med 1 person mindre som skriver något elakt så kommer vi sakta men säkert vara påväg till något bättre. 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Idag är vi eniga

Så igår var det derby match och den första för säsongen och en man misshandlades till döds. Och när jag sedan sitter och kollar på live sporten för att höra mer hör jag dessa ord" här har det samlats aikare, hammarbyare och andra lag för att hänga sina tröjor och visa att vi är eniga trots att vi hejar på olika lag idag"

Jag vill säga att jag är först människa och sen hejar jag på Ifk, men jag som människa tycker att det är hemskt och det spelar ingen roll vilket lag man hejar på det är inte så att man ska vara enig just den dagen det har hänt. Det är en människa som dött för att han skulle kolla på fotboll, ett roligt spel som slutade med att han aldrig kommer hem till sin familj igen. Så att folk visar att dom är eniga idag är ju bra. Men vad händer nästa vecka när det spelas igen?  Eller redan ikväll när Ifk och Aik möts? Vi är människor som gillar en sport men om det ska vara så att man riskerar livet när man ser sin favorit sport så får det fan vara. Var eniga varje dag inte bara när det händer tragiska saker.


Foto: Marcus Ericsson

 

Detta är vad jag kallar schlager

inget strunt om att de inte är lika mycket schlager i årets eller de året innan de heller, de är är schlager och detta tillhör diva drottningarna.

 

Så jävla snyggt

Älskar Paris Hilton

 

Min favorit disney figur

 

Stark åsikt

Nu ska jag berätta en sak om mig själv, vad jag tycker om märkesväskor och varför jag gillar lite dyrare kläder (ibland) . Jag gillar kvalitet jag hatar att alla går runt i samma kläder som alla andra. Jag köpte en Michael kors väska jet set versionen och varför? jo för den e grymt snygg men jag e så jäkla trött på att alla har samma! Är deras äkta? vem vet? jag lägger ner pengar på min och jag älskar den men det e så tröttsamt att alla har sådana! jag gillar inte märkes väskor för att de är dyra, men en sak med märkeskläder eller väskor eller dyra saker är att det faktiskt har en annan status än andra kläder. Menar inte då att de är bättre men de grejerna med status är just det att inte alla har samma för alla har inte råd med dessa ! Det är kul att alla gillar min väska men inte kul att köpa något som jag gillar så mycket ville ha så länge och så har alla likadana, så ja jag är nog en härmapa för det måste ju varit folk innan mig. men jag vill ha något som inte alla har. Jag vill vara speciell. Unik.


 

Älskar denna färgen

någon av dessa hårfärger vill jag ha nästa gång jag fixar håret!


 

Vem är jag?


Ibland tror jag inte att jag vet svaret själv på den frågan, jag är osäker på vem jag egentligen är och vad jag vill och ibland tror jag att det enda jag har är att vara "söt" är jag smart?  jag vet inte det än och jag vet inte om jag kommer vara något annat än bara söt men jag måste nog ta reda på det för min identitet ska inte vara att jag bara är söt. Jag är Linda Caroline Linnros och jag är en människa med starka åsikter och stora drömmar och jag ska aldrig ge upp för att jag bara är just söt. 


 

Överkonsumtion

Köp inte mer mat än vad du behöver, köp inte mer än vad du behöver eller tänker använda. Är det något jag ogillar är det när det handlas eller görs mer mat än vad som faktiskt behövs och sen slängs detta och där ute sitter det hemlösa som ej får något och vi här i husen som slänger kläder eller mat när det finns någon där ute som fryser ihjäl eller svälter för att den inte har råd. Vi kan hjälpas åt och göra så det inte slängs och inte handlas i för stora mängder.


 

Falsk Marknadsföring MQ

Jag älskar MQ men detta var jag inte något jag gillade, detta linnet är de som modellen har på sig, om det nu är samma linne varför använder hon inte banden på den andra bilden? (källa. Mq) det är alltså avtagbara band men i första blick av linnet så utgår inte det.

zoomable

zoomable