Presentation picture
LindaLinnros
Linda Linnros, 21 år
Linda Linnros är mitt namn , jag är en 20 årig tjej, mitt största intresse är kläder. Och självklart att umgås med min pojkvän som jag varit tillsammans med i över 5 år. <3 ! För att kontakta mig skriv till Linnros@live.com

 

Instagram: lindalinnros

Kommer färga såhär ungefär:

Har fortfarande tid att ändra mig men tror jag kommer färga såhär

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Rädslan

Rädslan att behöva vara rädd. Jag jobbar för de mesta kväll och får alltid åka hem själv med bussen, jag går alltid och pratar i telefon när jag e påväg hem för att jag känner mig säkrare då. Det knackade på dörren idag när jag var ensam hemma, jag smög fram till dörren och kollade genom nyckelhålet. De stod en man där, jag vågade inte öppna. De är hemskt att man ska behöva vara rädd för allt som händer, att de ska hända någonting. Att någon ska bryta sig in eller att någon ska skada en när man faktiskt är påväg hem. Jag är inte rädd för människan, utan monstret som kan finnas inuti. Jag vill inte behöva vara rädd, jag vill kunna gå hur jag vill, ha vad jag vill på mig och göra exakt vad jag vill utan att någon ska hoppa på mig eller någon annan för den delen. De händer saker varje dag . De är monster som lever runt omkring oss inte människor.'


 

Trött på evigt tjat om skönhetsideal.

Jag vill bara påminna alla människor där ute om detta eviga tjat om skönhetsideal, om att vi inte ska sminka oss, bry sig om vad vi stoppar i oss och allt annat som har med utseende att göra för då ger vi eld åt skönhetsidealet. Jag vill även påminna att det faktiskt finns vi som vill fixa iordning oss och sminka oss och tycker om att köpa fina kläder utan att tycka att det är rätt att nedtrycka kvinnor. Många feminister har slutat bry sig totalt för det ska ju rädda vårat skönhetsideal att sluta raka sig sluta bry sig om hur vi ser ut, för då blir vi mer kvinnliga? jag tycker om att sminka mig , sätta på mig fina kläder och gå runt i klackskor inte för att någon annan ska se det men för att jag själv gör det och för att jag har respekt för mig själv. Ingen annan behöver se det bara att man vet om att man själv ser ut sitt bästa man kan. Man lever bara en gång varför inte bry sig? för att det gör att andra har rätt att klanka ner på oss tjejer? nej faktiskt inte och jag tror på kvinnliga rättigheter och att vi betyder exakt lika mycket. Just därför bryr jag mig. För jag har respekten för mig och alla kvinnor. Vill man ej ha smink eller annat så bra. Men vill man ska man ha !

 

Vi kämpar.

Vi kämpar hela tiden mot olika saker i våra liv. Vi kämpar mot sjukdomar och vi kämpar mot varandra.

Jag är ganska säker på att alla håller med om att sjukdomar är hemska som cancer och allt annat som vi människor kan drabbas av. Och det är många som drabbas av sjukdomar nu för tiden. Det är alltid någon som drabbas, varje dag är det flera 100 tals människor som får dåliga nyheter om att de själva eller någon nära drabbats. Men vad är det som dödar mest är det sjukdomar eller är det människor? För varje dag så står det om våldsdåd i världen eller i vårat lilla land Sverige.. Så vi kämpar mot alla sjukdomar tillsammans för att utplåna varandra själva istället? Som mobbning och sjukdomar och som våldsdåd. Det blir inte mindre utan det blir mer. Och vi kämpar tillsammans för ingen nytta alls. Sluta mobba, sluta göra våldsdåd och vi kämpar för en bättre värld tillsammans. och vi kanske någon gång klarar denna hemska jord.

 

tiden går.

Tiden går fort och det händer så mycket i våra liv hela tiden ibland känns det som att det jag är försvinner mer och mer. Jag har tappat min dialekt och gått över till en annan dialekt, jag har tappat många vänner och vet inte längre vad som händer i deras liv. Jag saknar mina föräldrar och jag är rädd att tappa mer än min dialekt. Ibland så undrar jag om vad som händer när jag inte ens vet vem jag är för jag kanske försvinner helt och bara ändras.


 

Vad tusan är det som händer.

Varje morgon går jag ut på expressen eller aftonbladet och ser vad som hänt på natten, varför? jo för att när man bor i göteborg tycker jag det e bra att veta vad som händer och vad jag ska hålla mig borta från den dagen. Jag går in och kollar några gånger per dag för att se om de hänt något nytt och inte till min förvåning har de varit en till skjutning i göteborg nu .. Det är Juni nu och det är den 23 skjutningen som man vet om.. det är poliser överallt på hisingen för att stoppa detta men då åker som ju någon annanstans? Jäklar gangster samhälle.. för två veckor sen sköts en man på andra sidan gatan där jag bor. 


Bildspel: Klicka för att starta

 

Viktigt läs om helvets zoot!

Hittade på denna bloggen: http://photomp.blogg.se/2014/april/close-surabaya-zoo.html#comment

Information Surabaya Zoo är beläget i Indonesien. Djuren vanvårdas och lever under extrema förhållanden. Därav går parken även under namnet "Dödens zoo". Djurparken är Indonesiens största djurpark och en stor mardröm. För ungefär $ 1.00 har du som besökare möjlighet att uppleva fasansfulla syner. Djurens skräckpark.

- Grundläggande kost, vård och levnadsvillkor saknas.

- Djuren svälter, främst rovdjuren.

- Flera av djuren har är så magra att det inte längre kan ta upp näring på rätt sätt.

- Burarna saknar inredning och därför tvingas de sova på kall betong.

- Cirka 25 djur dör varje månad av onaturliga orsaker.

- Av andra hälsoskäl avlivas många av parkens djur.

- Giraffen Kliwon på översta bilden dog av plast i magen. Plastmängden var stor som en badboll.

- Ryktet säger att kroppsdelarna av högst värde, säljs för 5 miljarder dollar per år. Illegal handel med djur

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Skriv under i kampen mot djurparkens överlevnad och sprid informationen vidare.

Du kan göra skillnad!

One look at the creatures living in this zoo is enough to bring a person to tears.

The animals there are starving, especially the carnivores.

They are rumored to have their most valuable body parts sold into the $5 billion per year illegal wildlife trade

 

osminkade

Osminkade & Vackra

 

Gilla istället för att hata.

Överallt i samhället så möter vi på folk som hatar olika saker, de är saker som andra människor, vädret och allt vi nu kan hata. Men när vi tar upp detta med hat så börjar man snacka om hur det e fel och att man ska inte vara elak mot andra, men endå så händer det varje dag och människor överallt blir påverkade av elaka kommentarer , hat och mobbning. Men det är ju fel? det kan vi nog alla hålla med om att det faktiskt är fel. men tydligen även trots att vi alla tycker det är så fel så gör människor dessa saker endå, men varför ska vi säga allt de negativa i våran vardag istället för allt som faktiskt är bra? och  varför klanka ner på andra människor? vi lever inte för att såra andra människor vi lever för att vi ska må bra, och när man klankar ner på någon annan så mår man troligtvis inte bra. Då hade man ej försökt få någon annan att må dåligt. Jag är inte ensam om att tycka att det är fel och nu så lägger vi ner detta. inga elaka ord till någon annan för med 1 person mindre som skriver något elakt så kommer vi sakta men säkert vara påväg till något bättre. 

Idag är vi eniga

Så igår var det derby match och den första för säsongen och en man misshandlades till döds. Och när jag sedan sitter och kollar på live sporten för att höra mer hör jag dessa ord" här har det samlats aikare, hammarbyare och andra lag för att hänga sina tröjor och visa att vi är eniga trots att vi hejar på olika lag idag"

Jag vill säga att jag är först människa och sen hejar jag på Ifk, men jag som människa tycker att det är hemskt och det spelar ingen roll vilket lag man hejar på det är inte så att man ska vara enig just den dagen det har hänt. Det är en människa som dött för att han skulle kolla på fotboll, ett roligt spel som slutade med att han aldrig kommer hem till sin familj igen. Så att folk visar att dom är eniga idag är ju bra. Men vad händer nästa vecka när det spelas igen?  Eller redan ikväll när Ifk och Aik möts? Vi är människor som gillar en sport men om det ska vara så att man riskerar livet när man ser sin favorit sport så får det fan vara. Var eniga varje dag inte bara när det händer tragiska saker.


Foto: Marcus Ericsson