Presentation picture
LindaLinnros
Linda Linnros, 21 år
Linda Linnros är mitt namn , jag är en 20 årig tjej, mitt största intresse är kläder. Och självklart att umgås med min pojkvän som jag varit tillsammans med i över 5 år. <3 ! För att kontakta mig skriv till Linnros@live.com

 

Instagram: lindalinnros

Det visste ni inte.

​Ac / Dc är en av mina stora idoler.


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Sista inlägget för ikväll

skriver av mig.

Jag har bara farmor kvar av alla farföräldrar/ morföräldrar som jag haft. Jag har sedan barnsben aldrig känt att jag varit värd något för min farmor, jag har alltid blivit jämförd med mina kusiner och aldrig känt mig som hon varit nöjd med mig. Jag har alltid känt med mormor att hon var så stolt över mig och jag väntade alltid på hennes telefon samtal på min födelsedag för det var hon som sjöng för mig. Hon var stolt, hon hade mig högst av alla ramar och jag var även i mitten, jag är den enda tjejen som är barnbarn på mammas sida, jag var deras lilla prinsessa. Jag har aldrig känt så med farmor, jag missade förra året att hon hade satt in pengar på i julklapp då hon satte in det i november jag missade att ringa och då sa hon till pappa att hon struntar i mig nu, att hon inte tänker bry sig längre. Jag har inte ringt henne för jag går inte att köpa. Jag är inte den typen av människa som vill ha pengarna, det enda jag vill ha är att hon ska bry sig om mig, vara stolt över den jag är inte jämföra mig. Jag skäms inte över mig själv, och det kanske inte hon heller gör med det har alltid känts som det. Jag har bara haft den känslan. jag tycker det är synd att den enda jag har kvar inte ens vill vara där för mig, jag tror att jag försöker hålla min styrka och pride i att inte ringa henne, för jag vill inte ringa någon som säger att hon endå inte bryr sig.

Jag saknar mormor, jag saknar den som brydde sig. Mormor som ringde alltid, de var inga dyra julklappar eller födelsedagar men det är de jag kommer ihåg för att de är de som har betytt. Känsla är bättre än värde. det är mentalt värde. Jag har bara Farmor kvar och hon är inte där endå.


Mormor & jag på bilden.

 

Kommer färga såhär ungefär:

Har fortfarande tid att ändra mig men tror jag kommer färga såhär

 

Rädslan

Rädslan att behöva vara rädd. Jag jobbar för de mesta kväll och får alltid åka hem själv med bussen, jag går alltid och pratar i telefon när jag e påväg hem för att jag känner mig säkrare då. Det knackade på dörren idag när jag var ensam hemma, jag smög fram till dörren och kollade genom nyckelhålet. De stod en man där, jag vågade inte öppna. De är hemskt att man ska behöva vara rädd för allt som händer, att de ska hända någonting. Att någon ska bryta sig in eller att någon ska skada en när man faktiskt är påväg hem. Jag är inte rädd för människan, utan monstret som kan finnas inuti. Jag vill inte behöva vara rädd, jag vill kunna gå hur jag vill, ha vad jag vill på mig och göra exakt vad jag vill utan att någon ska hoppa på mig eller någon annan för den delen. De händer saker varje dag . De är monster som lever runt omkring oss inte människor.'


 

Trött på evigt tjat om skönhetsideal.

Jag vill bara påminna alla människor där ute om detta eviga tjat om skönhetsideal, om att vi inte ska sminka oss, bry sig om vad vi stoppar i oss och allt annat som har med utseende att göra för då ger vi eld åt skönhetsidealet. Jag vill även påminna att det faktiskt finns vi som vill fixa iordning oss och sminka oss och tycker om att köpa fina kläder utan att tycka att det är rätt att nedtrycka kvinnor. Många feminister har slutat bry sig totalt för det ska ju rädda vårat skönhetsideal att sluta raka sig sluta bry sig om hur vi ser ut, för då blir vi mer kvinnliga? jag tycker om att sminka mig , sätta på mig fina kläder och gå runt i klackskor inte för att någon annan ska se det men för att jag själv gör det och för att jag har respekt för mig själv. Ingen annan behöver se det bara att man vet om att man själv ser ut sitt bästa man kan. Man lever bara en gång varför inte bry sig? för att det gör att andra har rätt att klanka ner på oss tjejer? nej faktiskt inte och jag tror på kvinnliga rättigheter och att vi betyder exakt lika mycket. Just därför bryr jag mig. För jag har respekten för mig och alla kvinnor. Vill man ej ha smink eller annat så bra. Men vill man ska man ha !

 

Vi kämpar.

Vi kämpar hela tiden mot olika saker i våra liv. Vi kämpar mot sjukdomar och vi kämpar mot varandra.

Jag är ganska säker på att alla håller med om att sjukdomar är hemska som cancer och allt annat som vi människor kan drabbas av. Och det är många som drabbas av sjukdomar nu för tiden. Det är alltid någon som drabbas, varje dag är det flera 100 tals människor som får dåliga nyheter om att de själva eller någon nära drabbats. Men vad är det som dödar mest är det sjukdomar eller är det människor? För varje dag så står det om våldsdåd i världen eller i vårat lilla land Sverige.. Så vi kämpar mot alla sjukdomar tillsammans för att utplåna varandra själva istället? Som mobbning och sjukdomar och som våldsdåd. Det blir inte mindre utan det blir mer. Och vi kämpar tillsammans för ingen nytta alls. Sluta mobba, sluta göra våldsdåd och vi kämpar för en bättre värld tillsammans. och vi kanske någon gång klarar denna hemska jord.

 

tiden går.

Tiden går fort och det händer så mycket i våra liv hela tiden ibland känns det som att det jag är försvinner mer och mer. Jag har tappat min dialekt och gått över till en annan dialekt, jag har tappat många vänner och vet inte längre vad som händer i deras liv. Jag saknar mina föräldrar och jag är rädd att tappa mer än min dialekt. Ibland så undrar jag om vad som händer när jag inte ens vet vem jag är för jag kanske försvinner helt och bara ändras.


 

Vad tusan är det som händer.

Varje morgon går jag ut på expressen eller aftonbladet och ser vad som hänt på natten, varför? jo för att när man bor i göteborg tycker jag det e bra att veta vad som händer och vad jag ska hålla mig borta från den dagen. Jag går in och kollar några gånger per dag för att se om de hänt något nytt och inte till min förvåning har de varit en till skjutning i göteborg nu .. Det är Juni nu och det är den 23 skjutningen som man vet om.. det är poliser överallt på hisingen för att stoppa detta men då åker som ju någon annanstans? Jäklar gangster samhälle.. för två veckor sen sköts en man på andra sidan gatan där jag bor. 


Bildspel: Klicka för att starta

 

Viktigt läs om helvets zoot!

Hittade på denna bloggen: http://photomp.blogg.se/2014/april/close-surabaya-zoo.html#comment

Information Surabaya Zoo är beläget i Indonesien. Djuren vanvårdas och lever under extrema förhållanden. Därav går parken även under namnet "Dödens zoo". Djurparken är Indonesiens största djurpark och en stor mardröm. För ungefär $ 1.00 har du som besökare möjlighet att uppleva fasansfulla syner. Djurens skräckpark.

- Grundläggande kost, vård och levnadsvillkor saknas.

- Djuren svälter, främst rovdjuren.

- Flera av djuren har är så magra att det inte längre kan ta upp näring på rätt sätt.

- Burarna saknar inredning och därför tvingas de sova på kall betong.

- Cirka 25 djur dör varje månad av onaturliga orsaker.

- Av andra hälsoskäl avlivas många av parkens djur.

- Giraffen Kliwon på översta bilden dog av plast i magen. Plastmängden var stor som en badboll.

- Ryktet säger att kroppsdelarna av högst värde, säljs för 5 miljarder dollar per år. Illegal handel med djur

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Skriv under i kampen mot djurparkens överlevnad och sprid informationen vidare.

Du kan göra skillnad!

One look at the creatures living in this zoo is enough to bring a person to tears.

The animals there are starving, especially the carnivores.

They are rumored to have their most valuable body parts sold into the $5 billion per year illegal wildlife trade

 

osminkade

Osminkade & Vackra