LevandeSerier
Mark, 35 år, Göteborg

 

Karins dröm
 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Selfie!!


 

Himmelriket


 

Relationsråd

Hej Mark,

Här har du till relationsrådet!

TILL RELATIONSRÅDET

Här kommer en text då om mig och mina erfarenheter av relationer. Och några tips hur en kan tänka eller göra för att träffa någon och för att ha en relation.

Jag tycker nog att det är ganska så svårt detta med att träffa någon. För mig har det gått i perioder. I vissa perioder har det varit lätt att träffa någon. Jag har träffat flera personer som jag gillat, och flera personer har verkat gilla mig. I andra perioder så har det varit helt dött. Jag har knappt träffat någon som fått mig att haja till, och INGEN verkligen INGEN har verkat intresserad av mig. Vad detta berott på är svårt att sätta fingret på. Men jag tror, när jag tittat tillbaka, att det berott en hel del på hur jag har mått i största allmänhet. När jag haft bra perioder där jag mått bra och liksom tänkt och fokuserat på annat än att träffa någon, då har också fler människor blivit intressanta för mig, och fler har blivit intresserade av mig. När jag gått runt och bara längtat efter någon och tyckt att livet är helt jävla meningslöst utan en partner, då har det varit färre personer som blivit intresserade av mig.

Kanske spelar det faktiskt roll hur du mår, vilka vibbar du skickar ut. Jag tror att det blir bättre när en försöker att INTE tänka så mycket på att träffa någon och bara försöker VARA, glädja sig åt annat, göra saker som en tycker är kul osv.

Samtidigt, bästa tipset: Vill du träffa någon så måste du ju ge dig ut och vara på ställen och i sammanhang där det händer lite och folk rör sig. Så ut på stan, klubbar, cafeer, parker, gå på spelningar, börja gå en kurs i någon kul. Vad som helst som du tycker om, bara du inte stänger in dig hemma.

Mitt andra fast ännu bättre och viktigare tips som jag kommit fram till ganska sent tyvärr (bättre sent än aldrig :-) är att om du vill träffa någon så måste du tro lite på dig själv. DU måste känna att du förtjänar att träffa någon. Det tror jag är superviktigt! Jag har själv gått runt och tyckt rätt illa om mig själv. Inte fattat varför NÅGON skulle vilja vara ihop med mig. Då blir det svårt att hitta någon. Så fort du hittar någon så tappar du ju all respekt för den personen eftersom det ju måste vara någon fel på den personen om den verkligen tycker så mycket om dig! Sådan konstig logik har jag haft och det är superdumt. Så, försök tänka att du är grymt bra och självklart ska du kunna träffa någon.

Här kommer några korta tips också:

- Kolla inte för mycket på amerikanska romantiska filmer! Sån ser inte verkligheten ut!
- Underskatta inte dina vänner. Det är också relationer som är minst lika viktiga om inte viktigare i det långa loppet än en romantisk relation.
- Tänk inte så mycket, bara gör!


Ha det så bra och ha ett bra råd/// Lilian


P.S. Älskar serien om Klöv-Lilian :-) Jag har satt upp den här på kontoret, tack. D.S.
Lilian Paunovic Olsson
Projektledare Utopia
0046(0)762 11 85 45
lilian@funktek.se
lilian@utopias.se

 

Rymma med cirkusen!!


 

Bin


 

Foton
 

Malin Lidbeck


 

Bitstrips


 

Klöv-Lilian