Presentation picture
Lebanezza
Karla, Falkenberg
Karla heter jag och bor i lilla Falkenberg. Jag är 21 år och utbildad stylist/makeup artist. Här i bloggen kommer ni att följa mina skönhetstips, mode, djupa texter och min vardag. <br><br>Följ min resa här!<br><br> KONTAKT: Lebanezzas@hotmail.com

 

Arkiv

Instagram: lebanezzas

Han skämmer bort mig för mycket

Älsklingen kom hit nyss med min favorit glass! Hur sött är inte det haha. Jag är för bortskämt tror jag ^^ And i love him soo much 😘❤ Ska fortsätta kolla på Switshed at birth. Så vi hörs sen ^^

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Dieter..?

Flygvärdinnedieten

Frukost: 1/2 grapefrukt. Kaffe eller te utan socker och mjölk.

Lunch: Grillad biff eller köttfärsbiff. Grönsallad med tomater utan dressing. 1 äpple.

Middag: 2 hårdkokta ägg. Haricots verts. 1/2 grapefrukt.

Denna diet är välditg kalorifattig så den funkar. Grapefrukt är superbra för att gå igång matsmältningen! Dock tror jag inte den funkar i längden för dom små portionerna kan göra att man stressar i sig mat när man väl får äta.

Pulverbantning (VLCD, Very low calory diet)

Byt ut några eller alla mål mot proteinpulver, soppor eller tabletter.

Nutrilett, Cambridge- metoden är 2 exempel på måltids-erstättande näringspreparat av mjölk- eller sojaråvaror med max 800 kalorier (men alla näringsämnen). Denna diet FUNKAR jättebra på kort sikt, du kan gå ner 15 till 20 kilo på 4 månader. Dock hjälper denna diet inte i längden när du sen ska börja äta normalt igen.. Du riskerar att gå upp massa kilon igen. Men känner du att du behöver en stark start för att börja banta så är detta att rekomendera.

Grapefruktdieten

Frukost:1/2 grapefrukt, 1 kopp svart kaffe eller te.

Lunch:1/2 grapefrukt, 2 ägg, gurka och tomatsallad med vinäger, pressad citron och örter. 1 skiva rostat bröd, 1 kopp svart kaffe eller te.

Middag: 1/2 grapefrukt, 100-120 g kyckling, biff eller skinka. Sallad med tomat och vinäger, pressad citron och örter, 1 kopp svart kaffe eller te.

Grapefrukt hjälper som sagt matsmältningen komma igång ordentligt så denna funkar jättebra! Samma sak gäller kaffe, citron och te.. Så med denna diet är din mage alltså igång hela tiden! Dock tror jag inte det kan vara bra i längden. Men denna skulle jag rekomendera om man vill gå ner mycket under mellanlång period.

Bantarsoppan

Soppa kokas på kål, lök, morötter, paprika, selleri, krossade tomater, pulverlöksoppa och vatten.

Varje dag äter du obegränsad mängd soppa samt angivna tillbehör. Den dieten är vanlig och dom flesta vet ju att man gå ner i vikt av soppa eftersom den innehåller få kalorier. Man tröttnar dock väldigt fort, men man behöver aldrig gå hungrig eftersom man får enligt denna diet äta hur mycket som helst av soppan varje dag.

 

Vad är skillnaden?

Vet inte riktigt vad skillnad är längre mellan utvik och samt vackert, fotografisk konst osv.. Inte när man ser dessa nya bilder från Vogue på modellen Natasha Polly.. På dessa bilder visar upp mer av sin kropp än vad utviksningstjejer gör i tidingar som Sliitz och moore, vanligtvis brukar jag tycka att det är mer groteskt i såna herrtidingar än om man jämför en halvnaken tjej i ELLE eller som i detta fall Vogue. Men dessa bilder uddade stort sätt ut gränsen tycker jag..?

Nej dessa bilder var lite väl osmakliga tycker jag och hamnar absolut i samma fack som slits tidingarna!! Vart tycker ni går gränsen? Och är det ljuset, posen och retuchen som gör att det inte längre är ett utvik..? I don’t get it..

 

Precis vart och tränat

Så sitter och äter nu. Brände 653 min utan att känna av det idag. De va Dr.phil på tv med en väldigt rörande avsnitt. Handlade om en pappa som misshandlade och våldtog sina barn sen de va 3-4 år och mamman slog han sönder och våldtog henne när han inte fick som han vill. Ushh va hämskt. Va nära på att gråta medans jag gick på gångbandet 😥

Ska ta och kolla på kvällens avsnitt av PH nu 😊❤


 

Konsten att vara storbloggare, skriv inte om kännslor och privata saker!

1.Lägger upp massor av gamla svart vita bilder på sig själv med en dikt.
2.Göra ett inläggs titel till en låts titel som ingen riktigt förstår varför.
3.Göra ett helt oförståeligt inlägg som bara en av alla läsare förstår.
4.Försöka göra sin pojk eller flickvän avundsjuk genom att låtsas festa.
5.Med jämna mellanrum skriver “livet suger” eller någon förolämpning på sin blogg och inte bloggar något mer resten av dagen.

Jag personligen gör ALDRIG så längre, jag skrev sånt som var pikat till någon kille jag dejta eller sådär men absolut inte längre! Jag vet att ska man hålla sig som en topp-bloggare längre får man inte hålla på skriva inlägg som är riktade på en person.. Detta är inte en dagbok, inte om man vill ha många läsare. Det har jag fått lära mig genom den hårda vägen ;) Haha..

MEN punkt nummer 5 gör många bloggare för att få en ledig dag, att bli överdrivet förbannad över en händelse är ett bra sätt att ge en förklaring till varför man inte orkar blogga resten av dagen. Haha, thats true det gör alla bloggare vid någon tillfälle! Fast nackdelen med att göra det för ofta är att man tappar trovärdigheten.. Vissa hittar ju på olyckor och sånt vilket jag inte tycker är OK! Man ska inte ljuga om såna, trots allt har vi våra fina, underbara läsare som bryr sig!

Svart-vita bilder med dikter.

Ja det är typiskt tjejer, dock är det något jag tycker man ska undvika om man vill satsa på blogging seriöst.

“Inlägg med en titel ingen förstår med en låt”

Också ett kännslo-mässigt inlägg som oftast är till för enbart en person, killen du är intresserad av.

Överdramtiskt arg eller ledsen för att slippa blogga.

Inte bara tjejer gör utan dom flesta som bloggar, gärna dramtiska bloggare och då är det såklart båda tjejer och killar.

 

Tre deltagare höll på att dö under inspelningarna av ”Paradise Hotel”

God morgon!

Sitter här och bloggar medans jag väntar på mitt kaffe. Har inte kunnat sova bra för de har borrat som fan sedan kl 8 på morgonen -.- Klickade in på facebook och såg att saga hade länkat till expressen, gick in och läste och fick gåshud! Fy fan va läskigt att ens vara med om något sånt! Just därför jag hatar vatten!

"I kvällens ”Paradise Hotel” åker killarna till en strand. Men vad tittarna inte får se är att tre av dem var nära att mista sina liv i havet.– Jag minns att jag stirrade in i det isblå vattnet och tänkte ”det här är det sista jag ser”, säger Ervin Veisz, 23."

Tänk att få vara med i Paradise Hotel och sen helt plötsigt så ser du att du kommer att döö, jag kan tänka mig hur de känner och detta kommer att följa dom hela livet! Ushh. Ska ta och kolla på kvällens avsnitt snart vilket man kan göra på viaplay, skit najs. Slipper man vänta till kl 23.00 innan man kan se den.

Nu skriker mitt kaffe åt mig puss puss.

 

Dagens fråga!


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12350347/?claim=dr6agpug326">Följ min blogg med Bloglovin</a>

 

Ändrade planer

Precis efter att jag skrev senaste inlägget så kom min syster in genom dörren haha, så har suttit med henne. Nu när de endå är halloween snart så funderar jag att kolla på någon skräckfilm idag. Haha vågar typ inte kolla själv, men får hitta någon som inte är så jätte läskig ^^

Nu ska jag inte vara osocial här, så vi hörs senare bobos! 😘