JzDevilsAngel
24 år
Välkommen till min sida!
Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas.
Jag kikar gärna på din blogg.

 

Bröllop på G !

💘Godmorgon alla bloggare! 💘

Hoppas att ni mår lika bra som jag gör, var på en utflykt igår med kameran mot Bålsta sen vidare mot Enköping, Grillby.
Jag hälsade på en familj och deras två stora söta hundar - Leonberger, Zigge och Zelma.
Jag fotograferade dom och sen bjöd dom på god lunch och lite efterrätt, Äppelpaj med äpplen och kanel.
Just nu sitter jag och kollar på tv men jag ska börja packa ihop en liten väska med kläder och skor sen senare dra mot centrum och kolla om min snygga väst finns inne på H&M!

Idag mot 16.00 ska vi åka mot Vidbynäs Gård, Nykvarn, min kusin ska gifta sig här på Lördag och idag blir det mera mys kväll med dom som kommer komma innan själva dagen. Det ska bli jätte roligt och jag längtar tills jag ska ha på mig min nya klänning, bild kommer när jag kommit hem igen. Jag ska fotografera en hel del så kameran ska bli full har jag bestämt.

Fotograferingen från igår.

 

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Bort på besök idag!

Godmorgon alla rara och söta!
Just nu sitter jag och kollar på tv men ska börja fixa mig och röra mig ut mot tunnelbanan. Idag ska jag åka mot Bålsta sen bli hämtad och åka ut mot landet och hälsa på familjen och deras två stora hundar - Leonberger.

Hoppas ni får en toppen dag i alla fall vet inte riktigt mera vad jag ska skriva så hörs senare och berättar hur besöket var och lägger upp några bilder säkert.

Pussar och kramar alla! 💜

 

Film tips!

Dagens film trailer:

Princess protection program 

 

Going away!

Hej på er alla!

Hoppas att ni mår lika bra som jag gör?
Var på möte nu vid 13.00
och handlade efter det, packar och ska snart åka hemifrån mot sköna landet igen. Bussen går 15.26 den ska jag och Fanny ta!

Vi kommer nog komma hem på söndag/Måndag med alla saker eftersom sommaren börjar ta slut. Sorligt men samtidigt ska det bli skönt att komma hem och vara nära sina kära.
Hoppas ni har en toppen helg.
Pussar och Kramar alla!


 

Dagens planer!

Godmorgon alla glad, hoppas ni får en bra dag!

Jag var ute med Fanny i morse och tyckte att det var lite kallt men var ju ganska nyvaken då. I alla fall så bloggar jag lite och senare för dagen har jag planer i alla fall, kommer åka ut tillsammans med mammi till landet på Lördag istället.

17.00 - Till mamma sen mot skräddaren
19-20 - Träffa M när han har slutat jobbet.
Kvällen - Hemåt och ta det lungt!

Just nu händer det inte mycket faktiskt kollar på tv och väll kanske dra mig in mot stan och möta en kompis en stund sen mot tiden dra mig till mamma och det blir närmare också men Fanny får också hänga med såklart henne lämnar jag inte hemma för hon älskar att följa med överallt.

Vi hörs lite senare och ta och berätta på gårdagens fråga och dagens fråga. 💜

 

Dagens fråga!

WOHO vad gör dig glad / Lycklig?

Kommentera och berätta vad som gör dig glad eller riktigt lycklig.

 

Dagens fråga

Vad Gör Dig Arg/Ledsen?

Kom igen och dela med dig, skriv och berätta vad som gör dig arg eller ledsen.

 

Äntligen en okej dator!

💜Godmorgon alla mina följa och läsare! 💜
Jag kan äntligen blogga på en dator, fick låna mammas dator som hon kom med igår och innan var det lite knas med den nu jag fixade det så nu kan jag komma in som vanligt. Jag har rensat ut alla bilder på min telefon och systemkamera och det blev en hel del bilder från sommaren och den har ju varit lång.
Precis varit ute med Fanny och nu ligger jag och väntar på att jag ska gå mot Centrum och vidare mot ett möte kl 13.00 sen hemåt och göra ingenting tror jag.
Jag saknar min älskling jätte mycket men kommer ut igen mot landet och får då vara med honom igen, han har inte varit hemma på hela sommaren i stan haha stackare.

Hoppas ni får en bra dag det ska regna lite och komma sol sen regna igen får se hur vädret blir. Jag skriver igen när jag kommer hem för ska fixa lite med bilder.

Pussar och kramar alla!!


 

Fy va kallt!

Go kväll alla frusna människor!
Jag fryser i alla fall nu mera gör inte ni? Jag kom hem idag från landet igen för möte imorgon 13.00 sen fredag möte 13.00 innan träffa F i stan typ. Igår firade jag och älsklingen våran 2 års dag och blev helt okej i alla fall, vi kollade på film sen bjöd han mig på sorbet glass på hans jobb så mysigt.
Tog lite bilder på oss tillsammans och alla blev ju inte jätte perfekt men det gör inget det är vi haha! Lägger upp några.
Ikväll kommer mammi och hälsar på mig och Fanny, vi kollar på idol nu.
Pussar och kramar alla söta!

 

Poolen!