JzDevilsAngel
24 år
Välkommen till min sida!
Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas.
Jag kikar gärna på din blogg.

 

Ut mot landet!

Godmorgon!
Vaknade tidigt för mammi ska hämta oss här vid 09.00 men som någon blir närmare mot 10.00. Vi kom in igår för att koll posten och saker men inget roligt och min cykel kan jag inte ta med för hittar inte nyckeln!!
Svårt att blogga ute på landet för mottagningen är usel där förutom nere vid vattnet och dit går jag inte varje dag.
Ska packa klart nu sen åka hoppas ni haft en underbar helg och får en vidare bra vecka!
Pussar och kramar!


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Landet 2014 olika tillfällen!

 

Bilder från landet!

Ska snart upp så hinner inte skriva så mycket men har haft en super härlig helg med S,N och J och såklart älsklingen och mammi. Hoppas snart att någon mer kommer och hälsar på. ❤️

I alla fall så har vi fixat lite och nu ser det så mycket finare ut!
Rensat vänner på fb som jag aldrig pratar med eller som hör av sig och det känns tråkigt men ändå vad ska man göra?
Hoppas ni haft em bra helg och får en super bra vecka!
❤️
 

Sol, sol och värme!

Hej!
Inte lika varmt idag men ändå värme! Jag ska snart åka och möta S,N och J för att sätta oss och åka iväg. Idag hade jag gärna velat bada men det ska jag absolut gör sen. Imorgon kommer Mammi och älsklingen ut till landet med bil någon gång på eftermiddagen.
Fanny är med mig och Hälge och silver kommer också ut imorgon. Imorse blev B hämtad och det känns tomt men hopppas att han ska hitta något bra hem. Jag bara längtar tills vi kan skaffa större lägenhet och att jag ska må prima haha. Nej kommer blogga när jag får mottagning.

Pussar och kramar bebes!

 

To Hot!

Värmen ligger på så brun kan man allt bli idag eller? Har inte varit ute så mycket för har fixat lite och tänkte läsa lite teori! Tänkt på att det finns faktiskt en del som jag stör mig på och en del som ireterrar mig otroligt mycket tur att jag slipper dom. Idag / ikväll kanske B blir hämtad och imorgon ska jag, älskling, S, N och J åka ut till landet och bada och sola. Alla Djuren får också följa med vilken tur dom har!

Förresten så söker min afrikanske pygmeigelkott ett nytt tryggt hem och kommentera vid intresse, OBS endast seriösa tack!
Lördag kommer mammi ut och va vi ska njuta.


 

Ny dag med sol!

Godmorgon alla läsare!
Idag vet jag inte vad som sker riktigt förutom att jag ska ringa ett samtal och slänga iväg ett sms för B. Antagligen ska vi kanske gå ner och svalka oss eller va hemma beror på värmen. Kl 13.00 ska vi tvätta för det måste göras nu känner jag som knappt har några kläder jag trivs i. Men hörs senare alla söta ska vakna till.

Pussar och kramar alla!
 

Hot!

Godmorgon alla vakna!
Jag vaknade precis och tittade ut och såg graderna idag fy fan! Jag orkar inte riktigt förflytta mig idag men måste för ska ut med B och F sen mot kl 13.00 åka mot M och hälsa på en stund sen hemåt. F får följa med idag också.
Hoppas ni får en bra dag. Lägger upp lite bilder från igår när vi var ute och hemma.

Pussar och kramar söta!
 

Its Hot outside!

God eftermiddag söta bloggare och läsare!
Idag vaknade man rätt tidigt och kollade på tv och fixade frukost, mot em kom B och jag och älsklingen bestämde oss för att gå ner till vattnet med B och F för att dom skulle få bada och sola fast mera bad då. Inge skönt ute för det är bara för varmt för min del.. Hoppas ni gillar denna värm. Vi kommer ha B en vecka.

Mot kvällen ska vi ut igen då det kanske är lite svalare och bada igen med dom. Är glad att F och B kommer överens men får se hur det funkar framåt i tiden.
Pussar och kramar alla läsare mina!
 

Wonderful day!

Go kväll gott folk och alla bloggare!
Idag åkte jag och älsklingen iväg för att träffa L och B igen och ta det lugnt sen åka hem och ta hand om Fanny. Vi vilade lite och sen drog vi mot centrum för att handla och vidare och ta en öl med M också min bästa vän! Ska få låna hand dator i veckan också för måste föra över mina bilder från systemkameran. Nu middag - Tacos! Duscha sen sova!
❤️Pussar och kramar! ❤️


 

Im home!

Tack för en super super mysig helg!
Kom hem och packade upp allt och känner mig jätte trött just nu, sova? Imorgon är det möte 11.00 sen efter de åka med älsklingen och träffa B och L ;) för er som inte vet kan jag säga att det blir en rolig träff! Haha hoppas ni har haft en riktigt bra helg för det har jag med älsklingen, R och J tack!