JzDevilsAngel
24 år
Jag kommer skriva om lite allt möjligt men inget personligt, kommer berätta lite om min dag kort, lägga upp foton, musik m.m =) Läs gärna och följ mig.

 

Bästa

❤️Godmorgon läsare! ❤️
Vaknade 07.30 så som vanligt frukost till Fanny och ut på morgon runda, härligt väder i alla fall. Måste bara säga att har en underbar pappa som finns och som gärna ställer upp och hjälper. Har en underbar mamma också som alltid funnits där för mig. Kan inte få det bättre i visa lägen då det är svåra tider.
Fick sova ensam hemma i natt för älsklingen sov hos sin mamma och kommer hem idag på eftermiddagen. Saknat honom så tur att jag hade Fanny som sov med mig och vaktade. Kollar på tv just nu och har ont i ryggen, tänkte vila nu. Imorgon är det promenad med alla små hundar.
❤️
Pussar och kramar älskade följare och läsare. ❤️


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Dagens promenad

 

Blidö 2014

 

Godmorgon

Hej alla!
Har inte varit bra på att blogga men kan säga att jag och älsklingen firade påsken ute på landet och kom hem igår! Underbara dagar på landet och sjukt fint väder har det varit. Hoppas ni alla haft en bra påsk.
Vad sker idag? Bra fråga typ ingenting bara slöa har ont i ryggen känner jag i alla fall efter bärandet av en tung väska... Nu ska jag kolla på tv.
Pussar och kramar alla!
 

Film 2

Twilight saga New Moon

Handling:

Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser.
Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne.

Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen. 


 

Twilight - New moon

❤️Go kväll! ❤️
Inge vidare på att blogga eftersom har inte haft något speciellt att skriva om. I alla fall så har jag städat idag och fixat. Skönt att få lite ordning åtminstone och semester ut till landet.
Igår fick silver springa en massa ute på golvet och Hälge också. Har bytt vatten på Hälge så nu Skinner det haha. Älsklingen är nere vid vattnet och kollar fiskar och nått annat också. Han är inte förtjust i twilight filmerna.
Nu ska jag kolla vidare på filmen och snart sova upp tidigt.
Pussar och kramar mina kära läsare! ❤️


 

Underbart väder!

💛Hejsan alla bloggare! 💛
Hoppas att allt är bra med er idag?
Vad har ni gjort?
Klockan är nu 16:30 och jag har än inte kommit ut igen, var ute i morse snabbt ner till tvättrummet för att kolla om vi hade tid idag eller imorgon och det var imorgon som tur. Idag skulle jag ha gått på bio med syrran och mamma men det blev ändrade planer så nu vet jag inte vad jag har sminkat mig för eller så.. hm.. 
På Torsdag ska vi i familjen åka ut till landet och va där under påsken och jag ser verkligen fram emot det och att pröva fiska lite. Jag måste ju använda mitt rosa spö med rosa tillbehör. 
Älsklingen är ute och fixar lite saker och han bör nog komma hem snart tror jag och vila lite. Kanske föreslå att gå ut eller ha en mysdag resten av Måndagen?
Vad ska ni hitta på under påsken? 

Pussar och Kramar alla läsare! 🐤


 

Tankar..

Hej! ❤️
Haft en riktig stor städning här hemma så nu precis blev allt klart, kollar på tv och bloggar. Älskling är iväg hos sin mor och kommer hem när han kommer hem.
Satt här nyss innan och tänkte på framtiden hur den kommer se ut.. Hm. Idag på en söndag händer inte mycket bara vila och ta det lugnt, hoppas ni får en bättre söndag än vad jag har startat med. Tankar kommer och går.
💖Pussar och kramar! 💖


 

Fannys utedag!

 

Fanny vill berätta nått