JzDevilsAngel
24 år
Välkommen till min sida!
Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas.
Jag kikar gärna på din blogg.

 

Dagens planer

Godmorgon gott folk!
Har lite planer i alla fall idag även om vädret är piss det är dimmigt än och molnig fast solen har tittat fram lite grann bara.

Planerna:
13.00-15.30 Tvätt tid
14.30 - Hundpromenad med F&B  (Älsklingen)
18-19 Handla

Hoppas ni har roligare planer än vad jag har haha, just nu är älsklingen och hämtar badrumslampan som är klar så nu kanske vi äntligen kan få bättre ljus i badrummet. Idag mot kvällen ska vi antagligen få hem Nixon som vi ska passa tills på lördag så han ska få följa med till mammi imorgon för då ska vi ha släktträff hemma. Det kommer bli 4 hundar hemma hos mammi.
Ringde älsklingen nyss som berättat att han hämtat lampan och hade köpt en present till mig som jag tydligen kommer gilla och ha skoj med medans han är borta ibland och träffar en vän, vad kan det vara tror ni
? 😄

Hörs lite senare alla läsare!
Pussar och kramar

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Sminkning 2

 

Trevlig dag!

💗God kväll alla! 💗
Idag åkte jag tidigt mot pappa för att hämta ett kvitto så jag och älsklingen sedan kan åka och hämta badrumslampan som varit inne på reparation så äntligen är den klar. Imorgon ska vi hämta den efter mitt möte kl 11.00!
Annars idag så fick jag planer att åka och hälsa på F och H där dom flyttat nu och chilla och ha det mysigt vilket vi hade, snackade skit och njöt av solen, sommaren är knappast slut!
Bra lokalsinne som jag har så hittade jag från henne tillbaka mot pendeltåget haha skönt.
Innan jag skulle gå satt vi och kollade på barnfilmer tillsammans med H som för det mesta flög runt haha så söt unge!
Nu tänkte jag kolla tv sen sova ha en bra vidare natt! 

 

Sminkning

Jag har inte bloggat sen igår, men igår åkte jag till mamma och älsklingen åkte för att träffa två vänner sen till hans mamma, vart lite tråkigheter och tjafsa igår men det har gått över nu.
Jag åt en god middag med mamma och sen kollade vi på tv tillsammans och slutade med att jag sov över där i brorsans rum.

Idag så har jag och baby bara vilat och sovit fast jag vaknade och gjorde en sminkvideo som kommer upp på facebook eftersom jag inte kan ladda upp redigerade videoklipp till Videofyme från datorn utan det måste göras från mobilen!!

Jag hoppas att ni haft en riktigt bra lördag och på em pratade jag en del med F som höll mig sällskap ett tag på morgonen. Kollar påtv och har det lite tråkigt eftersom att det bara är lördag.
Hörs lite senare kanske om något händer!

Pussar och kramisar alla! 😘

 

 

Tvätt!

Godmorgon mina läsare!
Klockan 13.00 - 15.30 har jag tvätt tid så ska slänga in alla tvätt och det var en del tydligen, hade inte räknat med det.
Kanske att killen ska till sin mor en stund och kanske att jag ska träffa Någon vän beror på när jag blir helt klar här med tvätten. . Annars finns en lördag också! Vi får se hur dagen blir.

Ett stort grattis till min lillebror David som fyller år idag! ❤️ jag hoppas att du får en toppen dag!

 

Godmorgon!

 

Bakgrunden

Godmorgon alla läsare!
Hoppas att ni mår bra idag och att ni som jobbar får en toppen dag.

Jag kollar på tv och satt och funderade på om att byta bakgrund på bloggen till en annan.
Behöver er hjälp om tycke. Eller ska jag ha den jag har nu?

Vilken tycker du?

Bild 1

 

Bild 2

Bild 3