JzDevilsAngel
24 år
Välkommen till min sida!
Glöm inte att läsa min blogg och lämna en liten kommentar. ;) Speciellt om vad ni tycker om mina fotograferingsdagar det skulle uppskattas.
Jag kikar gärna på din blogg.

 

Bröllop 30/8

Min kusin Cecilia och hennes nu mera man Eric. Bröllops dansen!
 

Idag är det bröllop!

Godmorgon alla!
Idag kl 14.30 är det vigsel i kyrkan, Tyringe kyrka. Just nu kollar jag på tv och ska snart gå med familjen och äta lite frukost sen hade vi tänkt att göra en liten utflykt innan :).
Kl
17.00 blir det drink!
Kl
18.00 är det middag!
Kl
22.00 öppnar baren!

 

Bröllop på G !

💘Godmorgon alla bloggare! 💘

Hoppas att ni mår lika bra som jag gör, var på en utflykt igår med kameran mot Bålsta sen vidare mot Enköping, Grillby.
Jag hälsade på en familj och deras två stora söta hundar - Leonberger, Zigge och Zelma.
Jag fotograferade dom och sen bjöd dom på god lunch och lite efterrätt, Äppelpaj med äpplen och kanel.
Just nu sitter jag och kollar på tv men jag ska börja packa ihop en liten väska med kläder och skor sen senare dra mot centrum och kolla om min snygga väst finns inne på H&M!

Idag mot 16.00 ska vi åka mot Vidbynäs Gård, Nykvarn, min kusin ska gifta sig här på Lördag och idag blir det mera mys kväll med dom som kommer komma innan själva dagen. Det ska bli jätte roligt och jag längtar tills jag ska ha på mig min nya klänning, bild kommer när jag kommit hem igen. Jag ska fotografera en hel del så kameran ska bli full har jag bestämt.

Fotograferingen från igår.

 

 

Bort på besök idag!

Godmorgon alla rara och söta!
Just nu sitter jag och kollar på tv men ska börja fixa mig och röra mig ut mot tunnelbanan. Idag ska jag åka mot Bålsta sen bli hämtad och åka ut mot landet och hälsa på familjen och deras två stora hundar - Leonberger.

Hoppas ni får en toppen dag i alla fall vet inte riktigt mera vad jag ska skriva så hörs senare och berättar hur besöket var och lägger upp några bilder säkert.

Pussar och kramar alla! 💜

 

Film tips!

Dagens film trailer:

Princess protection program 

 

Going away!

Hej på er alla!

Hoppas att ni mår lika bra som jag gör?
Var på möte nu vid 13.00
och handlade efter det, packar och ska snart åka hemifrån mot sköna landet igen. Bussen går 15.26 den ska jag och Fanny ta!

Vi kommer nog komma hem på söndag/Måndag med alla saker eftersom sommaren börjar ta slut. Sorligt men samtidigt ska det bli skönt att komma hem och vara nära sina kära.
Hoppas ni har en toppen helg.
Pussar och Kramar alla!


 

Dagens planer!

Godmorgon alla glad, hoppas ni får en bra dag!

Jag var ute med Fanny i morse och tyckte att det var lite kallt men var ju ganska nyvaken då. I alla fall så bloggar jag lite och senare för dagen har jag planer i alla fall, kommer åka ut tillsammans med mammi till landet på Lördag istället.

17.00 - Till mamma sen mot skräddaren
19-20 - Träffa M när han har slutat jobbet.
Kvällen - Hemåt och ta det lungt!

Just nu händer det inte mycket faktiskt kollar på tv och väll kanske dra mig in mot stan och möta en kompis en stund sen mot tiden dra mig till mamma och det blir närmare också men Fanny får också hänga med såklart henne lämnar jag inte hemma för hon älskar att följa med överallt.

Vi hörs lite senare och ta och berätta på gårdagens fråga och dagens fråga. 💜

 

Dagens fråga!

WOHO vad gör dig glad / Lycklig?

Kommentera och berätta vad som gör dig glad eller riktigt lycklig.