JzDevilsAngel
24 år
Jag kommer skriva om lite allt möjligt men inget personligt, kommer berätta lite om min dag kort, lägga upp foton, musik m.m =) Läs gärna och följ mig.

 

Film 2

Twilight saga New Moon

Handling:

Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser.
Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne.

Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen. 


 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Twilight - New moon

❤️Go kväll! ❤️
Inge vidare på att blogga eftersom har inte haft något speciellt att skriva om. I alla fall så har jag städat idag och fixat. Skönt att få lite ordning åtminstone och semester ut till landet.
Igår fick silver springa en massa ute på golvet och Hälge också. Har bytt vatten på Hälge så nu Skinner det haha. Älsklingen är nere vid vattnet och kollar fiskar och nått annat också. Han är inte förtjust i twilight filmerna.
Nu ska jag kolla vidare på filmen och snart sova upp tidigt.
Pussar och kramar mina kära läsare! ❤️


 

Underbart väder!

💛Hejsan alla bloggare! 💛
Hoppas att allt är bra med er idag?
Vad har ni gjort?
Klockan är nu 16:30 och jag har än inte kommit ut igen, var ute i morse snabbt ner till tvättrummet för att kolla om vi hade tid idag eller imorgon och det var imorgon som tur. Idag skulle jag ha gått på bio med syrran och mamma men det blev ändrade planer så nu vet jag inte vad jag har sminkat mig för eller så.. hm.. 
På Torsdag ska vi i familjen åka ut till landet och va där under påsken och jag ser verkligen fram emot det och att pröva fiska lite. Jag måste ju använda mitt rosa spö med rosa tillbehör. 
Älsklingen är ute och fixar lite saker och han bör nog komma hem snart tror jag och vila lite. Kanske föreslå att gå ut eller ha en mysdag resten av Måndagen?
Vad ska ni hitta på under påsken? 

Pussar och Kramar alla läsare! 🐤


 

Tankar..

Hej! ❤️
Haft en riktig stor städning här hemma så nu precis blev allt klart, kollar på tv och bloggar. Älskling är iväg hos sin mor och kommer hem när han kommer hem.
Satt här nyss innan och tänkte på framtiden hur den kommer se ut.. Hm. Idag på en söndag händer inte mycket bara vila och ta det lugnt, hoppas ni får en bättre söndag än vad jag har startat med. Tankar kommer och går.
💖Pussar och kramar! 💖


 

Fannys utedag!

 

Fanny vill berätta nått

 

Härligt

🌟Hej mina läsare!🌟
Har idag varit hos mamma och lagat mat tillsammans sen ätit tillsammans med bror min också och pratat en massa om olika saker till och med om barn. Idag blev det inga planer på dagen så var hemma och kollade på tv och gick ut med Fanny på en promenad och lekte, gömde lite godis i träd så hon fick klättra lite, duktig tjej! 
Just ikväll händer inget mera ta en dusch sen ska jag och älsklingen sova för en ny dag kommer imorgon. Får se om jag ska träffa P då.

Hoppas ni får en vidare bra kväll och kom gärna med tips på musik eller filmer!
Pussar och kramar! 💜

 

-/ vi är ute och leker!

 

-/ Vädret är inte det bästa

Just nu sitter jag och kollar på tv som alltid på morgonen och har duschat så jag skulle vakna till. Fanny sover och ligger och kollar på mig skumt typ för att jag sitter och gör konstiga ljud ifrån mig med munnen.
Idag ska jag senare träffa P i stan och hitta på nått sen vid 16:30 ska jag va hos mamma för att äta middag och prata och Fanny hänger med såklart. Älsklingen är och hälsar på sin mormor sen ska som vidare till hans mamma och äta middag så vi ska äta middag på varsitt håll.😊
Annars mer vet jag inte vad som sker vi får se hur dagen starta.
Pussar och kramar alla! 💗

 

-/ Min fina hund