Your dream my reality

Lättklädda tjejer

onsdag den 8 augusti 2012, kl 15:35

 Lättklädda tjejer

Tycker ni att man ska kunna kalla en tjej "hora" för att hon lägger ut en bild på sig i BH? bara för att hon får mycket "likes"? Och när hon lägger upp en bild på sig med "bikini" så får hon lika mycket likes och då är det lugnt? Haha jag tycker faktiskt att det är samma sak, man borde inte klaga alls.. Folk gillar det? Visst det är lite mycket naket på Facebook just men inte när man är på stranden mitt i sommarn?

Sen så tjejer i "bikini" eller "hotpants" och magtröja är riktigt soft sommar klädsel för tjejer, sjukt hett hehe man ska lixom trivas i det man klär sig i ju? Och på sommarn är det en perfekt klädsel, magtröjan fläcktar härligt och hottpantsen sitter tight och benen får luft. Man slipper svettas sönder och ser bra ut på samma gång kan det bli bättre?

Så lättklädda brudar får ett klart Godkänt av mig tycker att alla tjejer ska va nöjda och våga visa upp sin kropp, för alla kroppar ser olika ut, alla har sin unika form så tjejer VÅGA ingen kommer skratta åt er!

 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
 ·  
« Harry Styles Funtad i huvudet? »Laddar kommentarer
NAMN:

Ditt ip: 54.227.11.2
BLOGGLÄNK:

JoelJohansson
Falkenberg
SHaa! Jag heter Joel Johansson jag kallas "Jolle" utav mina polare. Jag bor i en liten håla en bit från Göteborg som kallas Falkenberg. Här i bloggen skriver jag om verkligen allt! Inriktar mig mest på mina åsikter och bilder. Enjoy! Ni kontaktar mig på: Joel.Kontakt@hotmail.se Eller facebook @ Joel Johansson

Följ mig

Bloggarkiv