Presentation picture
Gröten
Dajje, 21 år, Gammelstad
Är en tjej på 20 år som lever själv och pluggar till socionom. Lyssna på mitt gnällande, lovord och trötta skämt!

 

Hejdå surfitta!

Blivit en bitterfitta istället, nää. Mitt positiva synsätt är här för att stanna. Spelar mest just nu samt umgås med vänner och familj tills skolan börjar om på nytt. Taggar verkligen skola.. Ska bli intressant att se hur det går eftersom någonting är annorlunda jämfört med tidigare år, det är verkligen positivt. Får väl se om denna blogg är utdöd eller vad som sker med den till hösten

Power to the people! 

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Paus!

Jag och denna blogg är två delar som ibland inte orkar träffas. Därför jag bloggar till och från. När jag har lust helt enkelt, hade en super rolig Lördag... Det behövdes, verkligen. Framöver väntar jobb. Har jobbat lite på min positiva sida så är mycket gladare nu för tiden. Hejdå surf*tta!


 

Rubrik
Gammal bild på mig, 2 år sen ungefär och längtar inte tillbaka till den tiden, jo en liten del. Nämligen att jag gick på gymnasiet, det saknar jag lite. Men har kommit ifrån så många problem som kretsade kring mitt liv på den tiden. Allting är förvisso inte guld och gröna skogar idag men bättre blir det. Kanske i sommar att det blir bättre om jag får ett sommarjobb jag gärna vill ha. När till mig och jag får hjälpa människor. Nu ska fröken äta något och kolla på lite skolarbete och sedan blir det lite games of thrones. Ha det bra.

 

Hejsan hoppsan!Har lite svårt för att uppdatera! Men här får ni en bild!

 

(Y)


På sitt eget lilla vis ja, ibland kan det vara svårt att se det!

 

Food!

Snart blir det att fara och handla lite mat, det behövs. Frysen är full men kylen ekar av tomhet. Ska bli gott med lite mat hem.

 

Kort!Kan inte sova, fick en ide om att jag ska klippa håret kort, trivs ändå bättre i det på något sätt.

En gammal bild på hår som inte är allt för långt!

 

Haha!

Alltså för ett tag sen i en diskussion om jämställdhet och lika värde så var det en snubbe som roade sig med att göra om mig till en "fin tjej". Kan tycka att det inte var relevant för diskussionen om att kvinnor borde ha samma möjlighet som män. Men det tyckte han. Enjoy!


 

Kär!

Filmen Frozen har jag verkligen fastnat för, har sett om den ett antal gånger på loppet av två månader. 

Min favorit låt från filmen är definitivt Let It Go!

 

Trasigt liv!Den senaste månaden så har grymt mycket hänt som jag inte alls vill gå in på så datorn har inte varit prio nummer ett men idag kände jag bara för att uppdatera att jag lever, pluggar på och kämpar på. 

Tack för mig!