Gethastar
Huguette, 28 år, Nynäshamn
Allt om min vardagliga liv: Här kan ni läsa om min resa genom livet, mina vardagliga tankar," etikett", kultur, familjeliv, hälsa, skönhet, samt livet som 2 barns mamma. Jag är en stark person med starkt personlighet som alltid vet vad jag vill. O

 

Spel är så himla barnsligt, löjligt och omoget

Hej på er alla out there som har såna idiot till pojkväner hemma.

Den här idioten har mördat sin son som bara var tre veckor gammal på grund av sitt f*****'cking spel. Att det finns vuxna män som verkligen spenderar hela dagen timme efter timme, visat tydliga tecken på f*****ckin benny i sandlådan. Jag är så glad att min älskling inte är sån för annars skulle det för f***n inte funka. 

Ni alla tjejer/kvinnor som har såna idioter hemma se till att få de att lägga ner med skiten annars kan det hemska inträffa. Hemska saker inträffar när man minst anar, så för att undvika det måste man agerar smart innan saken går överstyr eller hur? Har man en kille/man som är spelberoende bör man dock kasta utan att tänka efter. Jag blir så in i helvete lack på sånt. 


 "Snälla gå och lägg dig för fan", sa den 20-årige pappan till sin tre veckor gamla son.

 

LAKELAND. En 20-årig pappa vid namn Jacob David Hartley har erkänt att han dödat sin tre veckor gamla son, "Colton", efter att ha blivit störd under ett tevespelsmaraton.

Spädbarnet hade nämligen krävt mer uppmärksamhet än 20-åringen varit villig att dela med sig av. Varpå pappan skakade om sonen våldsamt och fortsatte med tevespelandet, rapporterar Daily Mail.

– Fan Colton, snälla gå och lägg dig för i helvete, ropade 20-åring till sonen, enligt partnern och mamman Amber Newton.

Blödde från munnen och näsan

När Hartley återvände från sitt jobb senare på kvällen fortsatte Xbox-spelandet. Tevespelsfantasten gick sedan till sängs runt fyra på morgonen - ungefär samtidigt som sonen vaknade hungrig.

En stund efter det vaknade 20-åringen igen och såg sin son ligga medvetslös i sin mammas famn. Han blödde från både mun och näsa, skriver Daily Mail.

Colton dödsförklarades tre timmar senare på Bartow Memorial Hospital. Läkarna hävdar att dödsorsaken var huvudskador som ofta uppstår när spädbarn skakas kraftigt.

Hartley hålls arresterad för grovt dråp och grov barnmisshandel.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!