Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter. Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars? Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna. Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

Tävla om ekologiska produkter

Varför inte vara med i en tävling om ekologiska produkter? Priserna är ju verkligen fina, du får själv välja vad du vill vinna.

Kika in HÄR

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Triabas julkalender

Wiihooo! Jag vann på deras första lucköppning idag, 100 kr i presentkort 😊

Tänkte först när jag såg att den börjat att -ja ja ingen idé jag kollar som inte brukar vinna. Ibland är det kul att ha fel 😉

Man kan inte bara anmäla sig för att vara med i deras julkalender, utan man måste ha fyllt i en enkät inom 10 dagar. Men det brukar inte vara några problem, man får enkäter titt som tätt. Ibland blir man bortsållad som hos alla andra. De har medlemmar över hela världen, flest i Indien.

Det bästa med Triaba panelen är helt klart deras tävlingar och supporten som fungerar utmärkt, jag har fått svar nästan direkt när jag undrat något. Enkäterna brukar vara ifrån några minuter, upp till en halvtimme. Har du funderat att gå med tidigare, så är det verkligen rätt tillfälle nu. Anmäl dig till panelen här:

Triaba Panel - Online betalda undersökningar

Och till tävlingen hittar du informationen du behöver på deras bloggsida. HÄR:

http://mytriaba.blogspot.no/2013/11/christmas-competition-2013-triabas.html

 

Bloggtävling hos Gratisbio

 

Bloggtävling!
 
Har du en blogg?
Om svaret är ja, kan du vara med i vår stora bloggtävling och ha chansen att vinna hela 200.000 poäng. Och inte nog med det, alla som deltar får 5000 poäng*!
 
*5000 poäng tilldelas till alla med en blogg med egen domän, alla andra bloggar får 2000 poäng för att delta i tävlingen.
 
Så här går det till:
 
  1. Skriv ett inlägg som handlar om jakt och vapenskåp. Inlägget måste vara minst 10 rader och innehålla ord relaterade till jakt. Ordet vapenskåp måste nämnas minst 2-3 gånger och denna länk http://esafe.se/sortiment/vapenskap/  ska finnas med mitt i texten d.v.s. i en mening eller mellan två meningar. Det är viktigt att texten är unik och att det inte kopierats från en annan blogg.
  2. När inlägget är publicerat så mailar du en länk till inlägget till info@gratisbio.se och då får du dina poäng inom 24 timmar.
  3. Tävlingen avslutas 31/8 och den som skrivit bästa inlägget vinner 200.000 poäng.
 
Lycka till!
 

Testa Niveaprodukter, tävling

 

Skulle det inte vara fantastiskt att kunna lägga vantarna på vår nya ansiktsserie före alla andra? Nu har du chansen!
 
Vi är redo att dela vårt spännande genombrott inom hudvård med dig. En föryngrande ansiktsserie med en nyskapande kombination av ingredienser som tränger djupt ner i huden, för ett varaktigt intryck.
 
Vi har 50 specialförpackningar att dela ut. Om du är en av de lyckliga vi väljer, kommer du att få produkter till ett värde av 730 kr. Erbjudandet gäller från den 1 juli och under en begränsad tid – så skynda dig att fylla i anmälan för att testa vår senaste innovation.

HÄR

 

 

Tävla om en kupong

Fläderblomsfesten börjar nu! 
Härliga fläderrecept, tävlingar och flera chanser att vinna vår goda Fläderblomsdryck eller en presentlåda med somriga delikatesser från Kiviks Musteri! Så...håll koll på Kiviks Musteri Facebook!

Redan idag - och varje dag i denna veckan - kan du vara med i vår FläderQuiz, där du kan vinna vår underbart goda Fläderblomsdryck om du svarar rätt på dagens fråga.

De 20 första rätta svaren, varje dag, belönas med en värdekupong, som skickas till vinnarna.

Skicka svaret på dagens fråga till: gilla@kiviksmusteri.se - glöm inte att skriva din adress!

För dagens fråga kika HÄR

 

 

 

Nominera Stonetags blogg

Jag har varit in och nominerat Petra Stonetags blogg i VeckoRevyns Blog Awards. Det var hennes blogg som fick mig att börja inse att det finns en massa olika erbjudande på Internet, men man måste leta och hålla koll. Jag tycker det är sjukt roligt att läsa hur hon lever efter alla erbjudanden, t ex vid resa, alltifrån hotell till inträden och mat.

För min del blir det lite av ett sätt att säga tack och jag hoppas att flera av er röstar och lägger upp länken på era bloggar

HÄR går du in och röstar, jag valde Årets business blogg,

 

Tävla hos bloggare

Jag är med i en tävling här på nattstad.se där man kan vinna en midsommarkrans ifrån blåelefant.se. In och anmäl dig du också, är säkert någon i din närhet som vill vara fin  på midsommar

http://www.nattstad.se/teresegeber?id=8489659

Blå Elefant  Vellinge, Sweden

 

 

Spännande

Har ett riktigt spännande paket att öppna idag, vinst ifrån Göteborgs kex :-)

 

Tävling Polarbröd

Har man inget annat för sig några minutrar kan man ju alltid sitta och leta runt efter korgar på en karta.

Tävla om 100 picknickkorgar och chans att
vinna brödcheckar varje dag.

Leta upp en korg och göm den på nytt. Lyckas
du hålla den gömd hela tävlingsperioden vinner
du en riktig picknickkorg från Polarbröd.

Varje måndag kl 09.00 släpps 15 nya korgar.

 

Polarbröd AB  Älvsbyn, Sweden

 

Tävla om Pågens bröd

På måndagar kan man behöva lite extra brödkärlek:) Vårt nya bröd Quattro fungerar bra för mackor hela veckan och vill du testa själv har du chansen här: HÄR

Vi på Pågen gillar att dela med oss av det vi älskar. Därför bjuder vi nu på 100 smakprov av vår nyhet Pågen Quattro, ett mustigt bröd med smak av fyra sädeslag. Fyll i formuläret och skicka in din motivering (text och ev. bild) till varför du ska vinna brödet. Om ditt bidrag är bland de 100 som vi gillar bäst den här veckan, får du en sms-kupong från oss under kommande vecka. Lycka till!

 

Det är ändå ganska stor vinstchans