Presentation picture
Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter.
Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars?
Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna.

Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

Tävla och få rabatt

Om du Är med och tävlar hos Yvesrocher om 10000kr får du en rabattkod som gäller 50kr hos Yves-rocher och Boozt.com.


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Kolla Rabble idag kl 14

Idag kan du vinna en ribbåts- och helikoptertur i samarbete med Live it

Klockan 14:00 kommer ett erbjudande dyka upp i appen under "Webb". Prova lyckan genom att trycka på "Hämta kupong" och se direkt om du fick VINST eller NIT.

Den 100:e personen vinner.

Smygtitta här: http://rabb.la/n5521
LYCKA TILL!

 

Vinn i din smartphone vinster ifrån Statoil varje dag

Tekniska förutsättningar
Statoils Memoryspel kan endast spelas på en Smartphone (exempelvis iPhone och Samsung Galaxy). För att kunna delta måste du ha ett svenskt mobilnummer och en smarttelefon med iOS, Android eller Windows 8. Din smarttelefon måste ha internetanslutning så att du kan spela och hämta ut ditt pris vid vinst på våra Statoilstationer.

Tillgänglighet
Spelet finns tillgängligt från 2014-05-22 till 2014-08-20. Du kan spela varje dag mellan klockan 06.00 och 24.00 och du kan bara spela en gång om dagen. Varje spelomgång av Memoryspelet påbörjas varje hel timme och avgörs drygt en timme därpå.

Så här spelar du:

 1. Skriv in ditt mobiltelefonnummer på startsidan, uteslut första nollan (0), det går bara att använda svenska telefonnummer.
 2. Läs igenom villkoren och klicka i ”Ja”
 3. Innan du börjar spela ser du hur många vinster som ligger i potten just då och vad priset är den timmen.
 4. Du kan bara spela 1ggr/dag.
 5. Varje spelomgång varar 1 timme och påbörjas varje ny hel timme.
 6. Spelet går ut på att vända på de 16 spelkorten så snabbt som möjligt och hitta 8 par med exakt likadana bilder.
 7. När du har fått upp 8 par får du poäng som baseras på hur snabb du är att få ihop rätt par.
 8. Du får omedelbart information om hur du ligger till och vilken poäng du har.
 9. När klockan slår hel får alla vinnare ett sms med en url-adress där det finns anvisningar om hur du hämtar ut ditt pris.
 10. Hämta ut priset (alla priser utom drivmedel)
 11. De spelare som har högst poäng under varje speltimme får ett sms-meddelande med anvisningar om hur de hämtar ut sina priser.
 12. I meddelandet finns en länk till en digital kupong som ska öppnas på en Statoilstation i samband med att man hämtar sitt pris.
 13. Vinsten gäller i 5 dagar och måste hämtas ut på en Statoilstation innan dess.
 14. Vänta med att klicka på ”Hämta ut” tills du befinner dig på en station eftersom vinstkoden endast gäller i 15 min.
 15. Visa upp koden för kassapersonalen så får du ut din vinst. 
 

Tävla om ekologiska produkter

Varför inte vara med i en tävling om ekologiska produkter? Priserna är ju verkligen fina, du får själv välja vad du vill vinna.

Kika in HÄR

 

Triabas julkalender

Wiihooo! Jag vann på deras första lucköppning idag, 100 kr i presentkort 😊

Tänkte först när jag såg att den börjat att -ja ja ingen idé jag kollar som inte brukar vinna. Ibland är det kul att ha fel 😉

Man kan inte bara anmäla sig för att vara med i deras julkalender, utan man måste ha fyllt i en enkät inom 10 dagar. Men det brukar inte vara några problem, man får enkäter titt som tätt. Ibland blir man bortsållad som hos alla andra. De har medlemmar över hela världen, flest i Indien.

Det bästa med Triaba panelen är helt klart deras tävlingar och supporten som fungerar utmärkt, jag har fått svar nästan direkt när jag undrat något. Enkäterna brukar vara ifrån några minuter, upp till en halvtimme. Har du funderat att gå med tidigare, så är det verkligen rätt tillfälle nu. Anmäl dig till panelen här:

Triaba Panel - Online betalda undersökningar

Och till tävlingen hittar du informationen du behöver på deras bloggsida. HÄR:

http://mytriaba.blogspot.no/2013/11/christmas-competition-2013-triabas.html

 

Bloggtävling hos Gratisbio

 

Bloggtävling!
 
Har du en blogg?
Om svaret är ja, kan du vara med i vår stora bloggtävling och ha chansen att vinna hela 200.000 poäng. Och inte nog med det, alla som deltar får 5000 poäng*!
 
*5000 poäng tilldelas till alla med en blogg med egen domän, alla andra bloggar får 2000 poäng för att delta i tävlingen.
 
Så här går det till:
 
 1. Skriv ett inlägg som handlar om jakt och vapenskåp. Inlägget måste vara minst 10 rader och innehålla ord relaterade till jakt. Ordet vapenskåp måste nämnas minst 2-3 gånger och denna länk http://esafe.se/sortiment/vapenskap/  ska finnas med mitt i texten d.v.s. i en mening eller mellan två meningar. Det är viktigt att texten är unik och att det inte kopierats från en annan blogg.
 2. När inlägget är publicerat så mailar du en länk till inlägget till info@gratisbio.se och då får du dina poäng inom 24 timmar.
 3. Tävlingen avslutas 31/8 och den som skrivit bästa inlägget vinner 200.000 poäng.
 
Lycka till!
 

Testa Niveaprodukter, tävling

 

Skulle det inte vara fantastiskt att kunna lägga vantarna på vår nya ansiktsserie före alla andra? Nu har du chansen!
 
Vi är redo att dela vårt spännande genombrott inom hudvård med dig. En föryngrande ansiktsserie med en nyskapande kombination av ingredienser som tränger djupt ner i huden, för ett varaktigt intryck.
 
Vi har 50 specialförpackningar att dela ut. Om du är en av de lyckliga vi väljer, kommer du att få produkter till ett värde av 730 kr. Erbjudandet gäller från den 1 juli och under en begränsad tid – så skynda dig att fylla i anmälan för att testa vår senaste innovation.

HÄR

 

 

Tävla om en kupong

Fläderblomsfesten börjar nu! 
Härliga fläderrecept, tävlingar och flera chanser att vinna vår goda Fläderblomsdryck eller en presentlåda med somriga delikatesser från Kiviks Musteri! Så...håll koll på Kiviks Musteri Facebook!

Redan idag - och varje dag i denna veckan - kan du vara med i vår FläderQuiz, där du kan vinna vår underbart goda Fläderblomsdryck om du svarar rätt på dagens fråga.

De 20 första rätta svaren, varje dag, belönas med en värdekupong, som skickas till vinnarna.

Skicka svaret på dagens fråga till: gilla@kiviksmusteri.se - glöm inte att skriva din adress!

För dagens fråga kika HÄR

 

 

 

Nominera Stonetags blogg

Jag har varit in och nominerat Petra Stonetags blogg i VeckoRevyns Blog Awards. Det var hennes blogg som fick mig att börja inse att det finns en massa olika erbjudande på Internet, men man måste leta och hålla koll. Jag tycker det är sjukt roligt att läsa hur hon lever efter alla erbjudanden, t ex vid resa, alltifrån hotell till inträden och mat.

För min del blir det lite av ett sätt att säga tack och jag hoppas att flera av er röstar och lägger upp länken på era bloggar

HÄR går du in och röstar, jag valde Årets business blogg,