Presentation picture
Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter.
Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars?
Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna.

Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

Gran på köpet

​Hos Plantagen har de detta erbjudande, hunden och katten får mat och familjen får gran, bra deal där 😃

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Twilfit ger bort Femina med rabattcheck

HÅLL UTKIK EFTER FEMINA

Från onsdag får du senaste numret av Femina när du handlar i våra Twilfitbutiker. Förutom vinterns modetips hittar du även en rabattcheck på 50 kr som du kan använda i alla Twilfitbutiker och på Twilfit.se.

Antalet tidningar är begränsat så först till kvarn (gäller ej på twilfit.se).

Dessutom så:........​

Just nu pågår våra populära klubbdagar. Ett perfekt tillfälle att redan nu köpa dina julklappar eller dina egna favoriter med 20% rabatt. Klubbveckan pågår t.o.m. 30 november och rabatten gäller på hela vårt fina sortiment från Twilfit och alla våra märken.
Om du hellre stannar hemma och shoppar så hittar du hela vårt sortiment och lite till på twilfit.se. Självklart får du 20% rabatt på allt du köper där också.
Varmt välkommen! 

Gratis film

​Anmäl dig till Citycons nyhetsbrev (Köpcentra) så får du en kod på en gratis film hos Film2home HÄR

Fyll i fälten och klicka på Skicka. Filmen (värde upp till 49 kr) streamar du hos Film2home. Vi skickar ett mejl till dig med din kod och berättar hur du gör för att använda den.


960x320_Toppbild_Customer

 

Gratis gåva

Hos Yves Rocher i Göteborg Kungsgatan är det 1-års jubileum


 

Snart hos Rabble

Rabble Rabattkoder Online kommer idag kl 10:00 att släppa 50 stycken rabattkoder som ger en gratis lunch från OnlinePizza.se (värde 100kr)

Vi släpper koderna här kl 10:00 OnlinePizza Rabattkod


 

Gratis godis att prova

Maken fick hem godis att prova ihop med stora dottern ifrån M3 panelen. När jag sa till henne att hon hade fått ett uppdrag så stönade hon och tyckte det lät jobbigt, när jag sedan visade henne vad det var så blev det annat ljud i skällan :-) Han fick mejlet som ska besvaras först idag så de får väl göra testet ikväll och jag hoppas ju att vi andra får smaka lite också​. :-) Vill du bli värvad till panelen skicka ett mejl till mig på gaztongirl@hotmail.se

 

Gratis tidning i lådan

Igår fick jag i brevlådan tidningen Mama som jag valde gratis i Tidningskungen.se s erbjudande, i tidningen var det också med ett prov på Vanish, passar bra till barnföräldrar :-)​

 

Finn Crisp ikväll klockan 21

​Ikväll är det utdelning av Finn Crisp på Tanja Fylkings blogg HÄR

 

Testa produkter

​Likt Smartson finns nu också Purple Box 

Purple Box bygger på en win-win koncept, här kan du som privatperson ta del av olika kampanjer och få möjligheten att testa olika produkter, samtidigt som företagare får förstärka sin synlighet samt få nya potentiella kunder till sin verksamhet.


 

Beställningen ifrån Ebay

Jag gjorde en beställning via Ebay på klänningar till tjejerna, med pengar jag plockat ut bland annat ifrån Refunder. De blev supernöjda och den röda klänningen är tänkt som julklänning, den andra var också tänkt som det men är lite somrigare tycker jag, fast å andra sidan var tjejen nöjd.