Gaztongirl
Jag gillar riktigt bra erbjudande och att på det viset kunna testa nya produkter. Hur vet man att det man brukar köpa varje gång är bäst annars? Jag är med i olika åsiktspaneler, först för å kunna se hur mycket man kan tjäna. Men också för att kunna vara med och påverka. Tänk på all statistik de rabblar upp på nyheterna. Tips: Gaztongirl@hotmail.se

 

Gratis handduk IKEA

UPPTÄCK HÖSTENS NYHETER!

den 14 augusti 2014, 18:00(Sista dag för registrering: den 13 augusti 2014)

Äntligen är nya katalogen här!
Vill du se höstens nyheter före alla andra är du välkommen på vår förhandsvisning torsdagen den 14/8 kl 18.00.
Vi kommer att bjuda på en inspirerande presentation samt visa några utav våra härliga nyheter.
Du kommer även få den ny katalogen för alla andra.

Skynda och anmäl dig, dom första 100 anmälda får en FRÄJEN badhandduk 70x140 i blandade färger.

Varmt välkommen att anmäla dig.

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Nya varor i SEQR

Igår kom det nya varor i appen SEQR där man får pengarna dragna på fakturan.

 

Dubbel återbäring Refunder

Om du handlar via Refunder.se får du dubbel återbäring nu på det faktiska belopp du betalar. Använder du rabattkupong dras det beloppet bort, samt expedition och frakt.


 

Livbojsjakten börjar snart igen

Till midsommar börjar det, fick inte appen att fungera idag.

Livbojsjakten 2014

I Sverige finns ca 80 000 livbojar. Hjälp oss ta reda på vilka som är på plats och om de är i bra skick – fota och checka in alla bojar du hittar i sommar! Som tack för din insats belönar vi dig med värdecheckar direkt till din telefon.

För varje incheckad boj skänker vi 1 krona till Svenska Livräddningssällskapet.

Livbojsjakten + Facebook = Belöning!När du kopplar Livbojsjakten till Facebook får du en värdecheck för livboj nr 3,9 och 18 (sedan en värdecheck för var 18:e livboj). Du får 25 kronor, direkt till mobilen, smidigt och praktiskt!

Bjud in en vän så får du merVärva dina Facebook-vänner till Livbojsjakten så får du ännu mer belöning: en värdecheck per vän, upp till 3 checkar. Ju fler vi blir desto bättre är det ju för sjösäkerheten!

Tack för att du är med och räddar liv!

Våra livbojar räddar faktiskt flera liv varje år - men de måste vara hela. Därför startar vi Livbojsjakten för fjärde året i rad! Från midsommar till 31 augusti kan du hjälpa oss att göra Sveriges vatten säkrare genom att fota livbojar och berätta för oss om de är i bra skick. Allt du behöver göra är att ladda hem appen Livbojsjakten i App Store eller Google Play så nu kör vi!