Fitnessjulia
Julia, 19 år, Alingsås
Sök
Ni kan nå mig: jija95@hotmail.com Hej! Jag heter Julia Eliasson och är en 18-årig tjej som bor i en liten stad utanför Göteborg. Jag jobbar som fitnessmodell för BMR Sports Nutrition och planerar att debutera i Bikini Fitness år 2015 -ja min framförhållning är lång och målmedveten, för ska jag göra något, ska jag göra det noga! Min kropp blir bara snyggare och snyggare! Följ min resa och kämpa tillsammans med mig för den ultimata fitnesskroppen!
Instagram: fitnessjulia
Videofy.Me

 

Restaurang

Hej finisar!

För att fira idag blev det restaurang med hela familjen + Jonas, riktigt mysigt :D är obeskrivligt tacksam över all hjälp och allt stöd från mina föräldrar som orkat med mig och övningskört med mig dag som natt i princip ;)

Vi åt på turkisk restaurang ikväll!
Förrätten: tsatsiki med bröd!Sedan åt jag kyckling-pasta med banan, ananas, jordnötter och curry! Sjukt gott! Dock vikt jag lite uppblåst av gluten men men, ibland unnar jag mig hihi! Galet bra avslutning på benpasset och körkortet!


Sedan så fick jag även full tillgång till pappas bil tills på söndag eftersom han skall åka till Stockholm, så efter middagen körde jag först hem honom innan jag själv invigde bilen och gled runt själv i den ;D VILKEN KÄNSLA! Ingen skylt, ingen som övervakade mig, hög musik och jag som sjöng med hela vägen hem! Underbart!

Ingen mer skylt - halleluja!
(Det blev som en ritual som pappa ville jag skulle göra - bryta skylten!!!!)

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Fitnessjulia: Personbästa i knäböj!

OCH JA DET ÄR EN HIMLA BRA DAG IDAG!

Jag står just nu på löpbandet och mår lite illa samtidigt som jag är väldigt nöjd och glad! Jag har nämligen gjort PB i knäböj idag!:D

Jag klarade FYRA stycken fina repetitioner med hela 100 kg!!!Fick passning av Jonas för säkerhets skull! Det är ändå VÄLDIGT mycket vikt som vilar på mina axlar.. Men Gud så gött det känns nu! Jag klarar officiellt 100kg i squats :D nöjd tjej!


(40 kg per sida + stång 20 kg = 100)


Effekten av körkort plus personbästa ledde naturligtvis till ännu mer kraft och prestation under passet - krigade massvis på resterande övningar och det är typ därför jag mår såhär nu :p men är så lycklig!

 

Make that booty grow!

Hej fighters!

Efter mycket lycka och gratulationer så är det dock viktigt för mig att fortsätta ta hand om viktiga saker i mitt liv; nämligen min träning!

Är riktigt taggad på gym!:DDet är rumpa och ben på schemat idag och det är ju min favorit of all time! Känns som ett perfekt sätt att använda energin från lyckan av godkänt körkort till att utvecklas inför min debut i bikinifitness! Rumpa och ben är viktigt för att få goda resultat ;)

Bara att tagga igång!!

 

Frulle

Godmorgon!

Efter lite cardio så är det dags att äta frukost äntligen!:D standard på menyn men det är så jag gillar det ;)

Havregrynsgröt med blåbär, protein, CLA och omega-3 :D


 

Muscle food

Efter mitt ryggpass idag så fyllde jag på depåerna igen med rejäl byggarmat ;) jag hade kvar mat från igår som ni kanske ser! Är man inte kräsen är det perfekt att göra storkok som räcker i flera dagar - då finns det ju mat när man kommer hem eget gym och jobb ;) perfekt ;)

Kyckling, ris och ungsbakade grönsaker och rotfrukter! Här ska det ätas för att utvecklas!
Bikini fitness 2015 here I come!


 

Det går inte alltid optimalt

Hej fighters!

Som ni kanske läste i inlägget innan så var jag inte jättetaggad innan passet och dessvärre blev det inte mycket bättre heller sen;/ jag försökte verkligen men var off i huvudet.. Urs tråkigt pass :( men så är det ibland!

Jag genomförde naturligtvis passet ändå till slutet och vissa övningar var roligare än andra.. Men får helt enkelt se fram emot nästa pass!:) man är ju bara människa!
Keep your head up!Körde följande övningar:
* 4 set hantelrodd med 22.5-kg hantlar
* 2 set stående roddar med 50 kg och 2 set med 60 kg
* 4 set sittande latsdrag
* 3 set sittande latsdrag med omvänt grepp
* 3 set pulldown med stång

Använde talk på händerna för ökad greppstyrka, inget mesande här inte ;)


Jag fokuserar bara framåt emot nästa pass! Ibland blir det inte perfekt och ett optimalt pass. Bara att se framåt!:D

 

Gymmis

Hej fighters!

Klockan är kvart i två och jag åt tillräckligt på frukost för att kunna träna direkt på den! Yey :D jag skall även jobba senare i eftermiddag så måste ha lite effektivitet för att hinna med allt jag vill :)Det är rygg som står på schemat! Jag är inte as taggad men måste ändå köra bästa av situationen och kicka igång mitt psyke ;) träna mot målet!

Lets go

 

Blir bortskämd

Godmorgon!

Jag ligger just nu i sängen tillsammans med Lowa och lyssnar på massa slammer från köket, Jonas lagar frukost :p alltså underbart lyxigt för mig!Min lilla bebis och jag blir bortskämda hihi!

Det blir faktiskt ingen morgoncardio för mig idag för det ÖSREGNAR här i Alingsås idag - fullkomligt vräker ner!! Eftersom jag inte är onseason känns det absolut okej att ligga kvar i sången och gotta mig lite :)

 

Post workout meal

Det är riktig byggarmat som gäller för min del nu ;) ett grymt pass förtjänar grym påfyllning igen!

Kyckling och ris är dagens sista stora mål mat:)sedan blir det långsamma proteiner innan läggdags!Det är curry och chili på kycklingen som är tillagad i ugnen i teflonpanna utan fetter :)