13 pass kvar...

Då vart de dags att jobba helg.. Med kvällens pass har jag dock bara 13 pass kvar innan jag går på Graviditetspenning, och det känns så himla skönt.
När jag vaknar om exakt 3 veckor har jag jobbat mitt sista pass :)

Annars händer här inte mer idag, har nyligen startat en maskin tvätt, sedan blir det väl att småplocka här hemma. En välbehövlig vila ska jag också unna mig så att jag orkar kvällen :)

Vad hittar ni på med idag mina kära läsare?

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Bärbuffé

10,30 styrde bilen mot Eriksgården i Sjöbo med en vän, där de var dags för deras Bärbuffé..
För 95:- för man äta så mycket man vill och detta fanns att välja mellan:

* Jordgubbar
*Hallon
*Blåbär
*Björnbär
*Vaniljglass
*Vispgrädde
*Jordgubbssås/kompott
*Kokosmix strössel
*Nötmix strössel
*Vanliga maränger
*Lakrits maränger
*Chokladsås
*Havreflagn

Det var så gott och såklart gick vi merän 1 gång :) 

Skriva Faderskapspapper..

Idag vart vi ner på Socialkontoret för att skriva på Faderskapspapper.. Kändes nästan lite löjligt att gå ner där.. Tog MAX 10 minuter o de enda vi gjorde var att svara på hur länge vi varit sambo samt skriva på papperna.
Jag vart ju beredd på värsta utfrågningen, då jag vet att någon har blivit utfrågad rejält. Skönt på sitt sätt dock att slippa det.
Nu är iallafall min fina älskling pappa till lilla Ella på papper också och gemensam vårdnad ansökte vi också om när vi ändå var där nere..

Nu är det bara lilltjejen som fattas <3  
Vi längtar massor efter dig.

 

Min graviditet- Dagarna runt då jag plussade

Onsdagen den 5 Mars vart jag hos min läkare för att ta blodprov, samt för att få ny starkare medicin mot smärtan i min nacke/axel. Jag passade även på att förnya receptet på mina andra mediciner jag har utan en tanke på att jag vart gravid. Jag hann som tur var aldrig hämta ut och börja på medicinerna.

Torsdagen den 6 Mars var dagen då min mens skulle komma! Jag vet att den kunde vara några dagar sen, så jag tänkte inte mer på det. Där fanns absolut ingen tanke på att jag skulle kunna vara gravid.

Lördagen den 8 Mars frågade min kollega mig om min mens hade kommit (då vi brukade ha den samtidigt). Det vart inte förrän då när hon sa- Emma, du måste köra och köpa test. Du är säkert gravid, som jag förstod att den var faktiskt sen och jag hade inte en enda känning av att den skulle komma.  Jag sa till min kollega att jag avvaktar till efter helgen och ser. Jag hade precis börjat på Viktväktarna och vart fast besluten att jag skulle fixa detta och verkligen ta tag i min vikt en gång för alla.
Minns att jag tänkte att de var kanske därför den strulade.  

Söndagen den 9 Mars kunde jag inte hålla mig längre.. Hennes ord eka i huvudet och jag ville ju verkligen veta.. Jag körde till affären och köpte ett test och med skakande ben gick och in på toa och tog testet när jag kom hem.  
Jag kommer så väl ihåg att jag inte vågade titta på resultatet då jag någonstans i huvudet visste att de kommer visa + efter att hon sagt så.
Jag vart så himla nervös och när jag väl titta på testet skaka hela världen. Jag blev så chockad att jag bokstavligen TAPPADE testet rätt ner i golvet.
Mannen som satt i de andra rummet fråga om jag höll på att välta hela badrummet, eller vad de var som hände.
Just det ögonblicket är något som jag ALDRIG kommer att glömma, chockade vart vi båda två när jag visat mannen testet.
Den kvällen vart det svårt att koncentrera sig på att jobba kan jag säga.

Den dagen vart den BÄSTA dagen i mitt liv <3


 

Vecka 28- 90 dagar kvar

Idag går vi in i vecka 28, vilket innebär att det är 90 dagar kvar tills lilla E är beräknad♡♡

-vi längtar så efter dig lillhjärtat och ser fram emot att få träffa dig om ca 13 veckor ♡
Det är helt underbart att få känna hur du rör dig i magen, man vill bara stanna upp och se/känna hur du har gympa därinne..
Lilla lilla gumman♡

 

Fotboll-Lördag

Innan kalaset igår spendera jag dagen på idrottsplatsen då Fabian (min systerson) hade turnering! Han vart jätteduktig..
Tyvärr blev det fler förluster än vinster för killarna, men de kämpa på bra :D

Dock märkte man att sommaren är över för iår! Att ha en tunn kofta vart skönt i början men efter några timmar blev det kyligt! Blåste gjorde de också en hel del!

 

Kalas, Oliver 10 år !

På måndag blir världens bästa Oliver, även min gudson/systerson hela 10 år! Jag kan icke förstå vart dessa 10 år har tagit vägen. Han börjar för tusan 4:e klass på Onsdag 😮
Helt galet..

I vilket fall som så hade vi kalas för honom idag! Massa gott och trevligt trevligt🎁🎂🎈

 

Förlåt !

Oj, förlåt för att det har blivit ett så långt uppehåll.
Det vart fullt upp på semestern, och sedan jag börja jobba igen för 1 vecka sedan har jag inte orkat. Att börja jobba igen tog musten ur mig, men så är det väl alltid innan man kommer in i det igen!. Nu har jag dock bara 1 månad kvar att jobba och det ska jag väl fixa :)

Lillans rum börjar bli klart, är lite inredning som fattas bara men vi har ju gått om tid på oss :)
Kommer att skriva mer imorgon och i helgen :)

Går förresten in i vecka 28 på söndag, tiden bara springer iväg <3

Tavlor till lillans rum som jag gjort, samt hennes säng hon ska få sova i <3
 

Här ser ni lillans vagn, samt en bit utav hennes tapet <3

 

Renovering..

Igårkväll fick jag mig ett ryck och börja riva tapeter i lillans blivande rum! Tapeterna som satt var förvånansvärt lätta att dra av så de vart skönt!

Just nu håller jag på att pausa från att ta bort överflödigt lim som sitter kvar på väggarna! Därefter ska de spacklas lite! Skönt att ha något att göra på sin semester ju ;D
Huvudsaken är att det kommer bli fint när allt är klart♡


 

Äntligen Semester :D

Då vart det äntligen semester för oss och det är/ska bli så himla skönt.. Aldrig förr har en semester varit så efterlängtad..
I helgen blir det att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer typ för att sedan på Måndag fixa med vår nya TV som kommer, samt att fixa inne i tvättstugan då vår nya Tvättmaskin kommer på Tisdag :D

Vi ska även i veckan påbörja rivningen utav lillans rum, där är en del som ska fixas. 
Nästa helg åker vi till lalandia på lite semester med lillebror+flickvän, kompis till mig+dotter, min systerdotter och vi två. Ska bli så himla mysigt och jag längtar redan en smula dit ;D