Presentation picture
Ebbasvanberg
Ebba,
Hej! Kul att ni har hittat hit! Jag heter Ebba Svanberg. Jag bor några mil norr om Göteborg. Bloggen kommer främst handla om mig, mig och mig. Sedan kommer det komma inslag av fotboll, mode och annat jag gillar. Frågor på det? Skicka er fråga till ebba.voe@hotmail.com Enjoy!

 

Bad night

Usch, haft en as dålig kväll.. Hår typ och lägger mig nu. Hoppas på en bra dag imon. Puss
 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

På väg hem

Påväg hem från Ikea nu, var där med Julia och hennes mamma och lillasyster. Sådär lite mysigt äventyr såhär på en torsdags kväll! Cozy! Haha
När jag kommer hem kommer jag nog blogga lite mer, måste vara social med Julia nu. Puss 

Godmorgon sweeties!

Yo broes! Sitter på bussen påväg till da school. Blir en bra dag, 3 lektioner varav en är fotboll, som jag dock inte ska va med på..
Slutar runt tre. Sen tar mina planer slut. Kanske åker hem, eller åker hem till någon? Eller bara går runt i stan.
Ha det underbart sweeties!! Puss
 

Jag mår bra

Yes, jag mår bra.
Har tränat, dock är jag halvt handikappad pågrund av mina höfter. Men mamma ska ringa en sjukgymnast imon och fixa en tid för mig. Skolan är bra. Jag mår bra. Hela min klass är bra. Yes jag mår bra, That's it.
Godnatt lovers! Puss
 

Undefeated

Ska träna om 45 minuter! Är feting taggad!!
Taggar som vanligt med grymme musiken! Åh this feeling<3
 

Dagens outfite osv

Hallå jao! How is it? Livet leker you know! Haha, Njaa skolan är sjukt seg, men har man sina bästa kompisar där är det fett bra.
Sitter på bussen hem nu iaf. Ska hem, äta och sen träna. Outfite of the day- blus-köpt i smögen jeans-Gina tricot tröja-cubus skor-converse skinnjacka- jofama by kenza 

Godmorgon!

Sitter på skolbussen just nu. Är så inte taggad för skolan! Ångest
Slutar runt tre idag tror jag, då ska jag, om jag hinner, åka in till Stenungsund och sy upp ett par jeans som jag köpte igår. Bild får ni sen.
Sen efter det blir det träning. Blir förhoppningsvis en rätt chill dag. Puss 

@ allum

Är och shoppar i allum. Har fått mig ett par jeans. Fick precis reda på att jag bara kan drömma om att få primeboots.. Nån som vill sälja några till mig billigt? Skiter i hur dom ser ut, nu vill jag bara ha ett par primeboots.
Ja jag är sur. Ska snart åka till Landvetter och hämta min syster, och sen hem och fira att hon har fyllt år. Ha det bra, puss
 

Tutte.com

Haha överskottsenergi jao!!