Det blonda lilla helvetet

Poliser

idag den 18 april 2014, kl 10:37

Hittade den här bilden på en annan tjejs blogg. Hon avskydde bilden. Tre män mot en försvarslös tjej. Själv tycker jag att den är skitsexig, men det är ju jag det 😏
Uniformerade män, mm ^^NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Ingen kategori
 ·  
 ·  

Städa när man är arg

fredag den 11 april 2014, kl 20:27

Jag älskar att städa när jag är förbannad. Men det har sina nackdelar, det blir lite mer hårdhänt då. Min skurmopp som tjänat mig i ett år har nu gett vika för min vrede. 


Ingen kategori
 ·  

Think of somewhere

fredag den 11 april 2014, kl 18:50


Private
 ·  
 ·  

Du får mig att känna mig som en jävla idiot

torsdag den 10 april 2014, kl 18:49

Har mått så bra hela veckan fram tills idag. Igår var det också trassel men lyckades ändå slå ifrån mig de dumma kommentarerna men idag gick det inte. Förstår inte varför hen har anledning att försöka dumförklara mig. Idag har jag känt mig som en idiot. 

Det var som att all energi och glädje gick ur mig. Känner mig fortfarande helt slut. Skulle behöva ta mig till gymmet - men jag orkar inte. 
>.<  Fan också!

Helgen verkar inte bli som jag har tänkt mig heller. Fuck på det också! 

Trodde att inget kunde förstöra mitt humör denna vecka, men jag hade fel. Jag ska vara hög nu - inte låg.Private
 ·  
 ·  

Inspiration

söndag den 6 april 2014, kl 14:44

Thin legs

Thininspiration
 ·  
 ·  

The Neighbourhood

söndag den 6 april 2014, kl 14:28

Bra skit!
Music
 ·  
 ·  

The Secret

söndag den 6 april 2014, kl 14:25

Slappar och tittar på The Secret för femtioelfte gången 😏 Alltid bra med repetition. 

http://www.swefilmer.com/the-secret-2006/secret-hemligheten-2006-video_78ee88808.html


Private
 ·  
 ·  

SHM

lördag den 5 april 2014, kl 00:50

All night long! 
Just because house-music makes me happy 😄 ❤Music
 ·  
 ·  

Ett livstecken och ett långt inlägg

torsdag den 3 april 2014, kl 21:09

Här har det varit tyst ett tag p.g.a olika orsaker. En helt ny värld har öppnats för mig känns det som och jag vill vara i den världen mest hela tiden. Har lärt känna många nya vänner sedan januari som jag finner trevliga och öppensinniga. Vänner som jag saknat och letat efter, som delar mitt intresse vilket inte gemene svensson gör. Lika barn leka bäst. Så skönt att bemötas med respekt och inte av dömande, slippa få höra hur sjuk/konstig/störd jag är, mina vänner har sina egna sidor som skiljer sig från "normen".  Vi är lika men ändå olika. Tack för att jag funnit er!

I februari var jag äntligen på min premiärfest. Hade i över 3 år drömt om att få gå på denna typ av fest och saknat sällskap att gå med. Som genom ett under så fick jag kontakt med en tidigare bekant (chattkompis) och vi slog följe till Stockholm där vi fick en mycket givande helg tillsammans. (Äntligen universum, inte ett år för tidigt!)
Det är inte många vänner som jag tror att jag skulle kunna tillbringa en hel helg tillsammans med under så intensivt umgänge utan att det blir krystat, det gäller att man har saker att prata om och att man klickar, vilket jag tyckte att vi gjorde, så det var skönt. 
Festen var som jag hade föreställt mig, hur kul som helst! Insåg att detta är något jag kommer vilja åka iväg på fortsättningsvis också. Nästa festdatum är redan bokat. Och jag längtar såhäääär mycket!!! 


Fått kontakt med en person som fått mig att sväva på moln mest hela tiden. Märkligt det där, hur jag nästan kan känna mig kär när jag inte ens har träffat människan. Han delar många av mina intressen och skriver på ett sätt som gör att jag blir helt till mig. Svårt att förklara, han skriver gammaldags på något vis. Epokfetish månne, jag?! Möjligt.
Har inte sänt ut någon önskan till universum ö h t om att det ska dyka upp en karl som jag ska falla pladask för, så detta kom verkligen som en överraskning. Bara att njuta av allt kärleksrus 😍


Fått vidare förlängning på jobbet vilket jag är superglad för, de värsta månaderna är nu förbi. Vintern var tack och lov kort, inte så kall och jävlig, men frusit det har jag gjort. Fryslort som jag är. När det var som kallast hade jag 4 byxor och täckbyxor uppepå det, jag vet, jag är en sjuk människa, haha! De soliga och varma dagarna är det underbart att få jobba utomhus. 


Kämpar på med min träning och kosten. 💪 Börjar få rätsida på kosten, har nu en unnardag i veckan, lördagar. Alla andra dagar är det BIG NO att äta/dricka sötsaker/sötade drycker. 
Vill tacka Erik som kom in i mitt liv och hjälper mig att få fason på livet.
Har sedan han kom in i mitt liv inte haft någon svacka. När rutinerna finns i mitt liv får jag ett stabilare psyke vilket gör att alla destruktiva tankar leds bort. 
Har mina mål och står fast vid dem. Jag har kämpat sedan gymnasiet med att nå dem och har ännu inte gett upp. För att jag är en fighter. Jag ska klara det.
Vet att jag kan ta hjälp av en PT och säkert nå mitt mål på 1-2 månader men här har jag lite "kan-själv-mentalitet". Har gett mig fan på att jag ska komma i form helt själv. Är inte överviktig vilket antagligen gör att det sista hullet har bitit sig fast, HÅRT! Men det ska bort, punkt slut!
Har haft mina dippar/svackor i livet  och på slutet (i början av detta år)  har jag tröstätit. Har tidigare inte förstått mig på människor som tröstätit men nu gör jag det. Det känns förjävla bra att en riktig pissdag stänga in sig, bädda ner sig i sängen, slå på en bra film och äta sånt som är gott. Det lindrar i själen för en liten stund. Nu är det dock slut-tröstätet.

Motivationen är också något som gått upp och ner väldigt mycket vilket jag gissar att den gör för de flesta. Nu sätts den verkligen på prov. Jag har under drygt en månad ätit strikt och tränat som en jude, ändå ser det ut som att det inte har hänt ett skit. Och då blir jag riktigt frustrerad!!! Får lust att skita i min strikta kost, äta vad jag vill och hur mycket jag vill, om det ändå inte spelar någon roll. 
Det finns ingen logik i att ge upp en förbättrad kosthållning - jag vet! Det är bara att hålla i. 
Styrketräningen kommer tids nog ge mig större muskelmassa vilket kommer generera i en högre förbränning dygnet runt, till slut kommer det sista fettet vara väck, så det så. 


Det sista jag läste här på Nattstad innan jag tog en oplanerad bloggpaus var en elak kommentar. Jag är trött på detta näthat. Har du inget snällt att säga så håll käften istället? Vad är det för människor som sitter bakom sina datorskärmar och kastar skit på andra? Om du är min "vän" så ser jag dig inte som en vän längre och är du inte min vän så känner du mig ändå inte, det känns inte rätt att du dömer mig utifrån en simpel bloggtext, den visar en bråkdel av vem jag är, inte hela bilden, förstår du? Jag tampas med mina problem och du med dina. Det sista jag (och andra!) behöver höra är hur misslyckade vi är, hur tjocka, fula etc vi är. Vissa (många) kan faktiskt ta väldigt illa upp av dessa skrivna ord. Själv drabbades jag av självförakt och ångest när jag läste din kommentar, du lyckades göra mig illa vilket antagligen var syftet med kommentaren. Jag vet att det är helt upp till mig hur jag reagerar på en persons ord. Ingen kan såra mig utan mitt medgivande.
Att bättra på självkänslan står med på priolistan. Allt sånt här strunt ska rinna av mig som vatten på en gås. 


Såg programmet Trolljägarna igår, bra program!! Se det ni också. Om näthatet och dess konsekvenser. 
http://www.tv3play.se/program/trolljagarna


Private
 ·  

Seppuku

lördag den 22 februari 2014, kl 21:28

Ni borde skämmas! Men, tack så mycket, då.  Där tappade jag humöret. Nu går jag och lägg mä´!


Private
 ·  
 ·