Presentation picture
denkillen
Hej jag är en kille på 15 år som älskar livet. Dock gillar jag inte allt som följer med det :/ Om det bara kunde vara enkelt någon gång:)

 

Arkiv
Kategorier

Dagen som gick!

Idag har det varit en lång dag. dagen började med att jag gick upp på tok för sent och jag fick springa till skolan. Inte nog med det heller... vi hade skriftligt jävla np i spanska också. Och låt mig tala om att jag inte är den bästa på spanska direkt :!  Det gick ändå rätt bra för att vara mig och jag var rätt så nöjd. Men det är en sak med våran lärare. Han är typ någon sorts ragata  som bara vill att man ska misslyckas känns det som 😁 Och det är inte någon skillnad med mig. Han bara skickar ut mig utan anledning ibland och tror att jag bara ska acceptera det. Inte okej. 

Annars har dagen varit helt okej. jag kom hem och  innan jag visste ordet av så skulle jag åka och träna fotboll. Älskar fan den sporten, och det är bara en bonus att vi spelar bredvid damjuniorerna😄😉. Aa och nu sitter jag här och bloggar som Den Killen som bloggar och lyssnar på musik fast jag egentligen bara borde plugga till ett enormt svårt svenska prov imorgon. 

Ha det vackert // Den Killen :) 

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Ny blogg??

Hej :)

Jag tänkte börja skriva i denna blogg om allt jag kommer på. 

här kommer ni får höra nästan allt om mitt liv som en kille som bara vill ha det bra och inte vill ha det så jobbigt hela tiden.

Tänker nog skriva mer imorgon. Om inte mitt internet är blir så otroligt långsam som på sistone:/ 

Live on the edge // Den Killen

 
1