Sök

flower power

Jag är ju kanske inte den type som fotar natur , blommor , växter osv .. haha det ser man nog inte så ofta här ? Men igår tog jag så himla mycket fina natur bilder ( MER än dessa ) så jag tänkte att det var lika bra att göra ett inlägg och visa . 

Naturen här på många ställen är fantastiska , fina blommor o växter , stora palmer och andra enorma växter .. Havet och alla båtar också , ååh havet är så himla fint här , jag tycker nämligen att väldigt ljusa hav ( som i nice tillexempel ) eller i pool är väldigt fult , just för att det är så skrikigt ljust och ser nästan lite billigt ut haha , men detta havet är såå fint !! SÅ här får ni lite bilder på dem fina lila blommona 

 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

icää cream

Gårdagens glass som bestod av karamell glass och vanlig chokladglass ahha , så gott !! Glass kommer man alltid älska , underbart ju ! Häromkvällen åt vi glass på häagen dazs vilket var sjukt gott , alltså deras smaker är så goda det lilla jag ätit , måste verkligen äta där innan vi åker !! SÅ GOA , tips tips för er som ej smakat deras glass

 

Palmera beach

Igår hade jag missförstått det IGEN så vi skulle inte alls till denne strand som jag gillar så mycket :( Igår åkte iaf jag , alice och olof själva och vi fick leta parkering ganska länge och sedan gå , men det var en strand nära hamnen som hette '' palmera beach '' , det var fint och härligt vatten , men ja vi klockan 3 ungefär så bytte vi strand och åt lunch . Då vi hela dessa 2 veckor i princip bara legat på stenstrand var det jätteskönt att få vanlig sandstrand , så där låg vi i kanske en och en halvtimma , sedan var det hemfärd . 

Var ganska trött hela denna dagen , kan få otroligt svängar och bli hur trött som helst , men vi låg bara och solade och badade så det var lugnt :') 


 

One day off

Hej kära niii ! Idag så skall vi nu ganska snart packa väskorna och åka iväg igen till en strand , nu idag istället skall vi till den stranden som jag sa i ett annat inlägg häromdag att vi skulle till .. Igår kom vi hem vid halv 11 så det var svårt att komma på roliga inlägg så jag tänker att vi tar en paus över dagen , så skall jag ta massa bilder idag och så får ni helgrön uppdatering imorgon , låter det bra ? 

Det är så svårt detta året för nu har vi liksom velat göra mycket mer än pooldagar hela tiden , och som igår så var vi vid poolen hela dagen , det finns liksom inte så mycket roliga bilder att ta där längre . Förra året kunde jag lägga upp på liksom lite allt möjligt random ( vilket kanske är bra ? ) men det kunde och andra sidan bli lite ''tjatigt och omoget '' , jag har ju växt enormt detta året , alltså har bloggen hängt med på det , så sådana bilder som jag och lollo tog hela tiden vid poolen finns inte detta året för det är inte samma sak heller när man inte har en kompis att fjanta med , har tillexempel inte vart lika badgalen som jag var förra året , nu finns det ingen att vara galen med liksom! Hur som helst  så idag tar vi paus och imorgon får ni massa fina bilder 

 

Kvällens

Kvällens outfit , Kjol // pull & bear // tröja - hunkydory //väska - lv // skor , sandalerna som jag köpte här // .. Kjolen är också köpt här , men glömde helt bort att jag köpte den , den kostade typ 90 spänn och kommer vara så fin till hösten !

Nu ikväll ( detta är tidsinställt ) så åkte vi ner till nice ungefär vid halv 5 , bara jag , alice och olof och kollade först runt lite i butikerna och sedan åt vi middag ( eller om vi gör nu ? haha ?? ) men förhoppningsvis så har vi det kul nu och en trevlig kväll , regnade lite när vi åkte dock :/ Hur som helst är detta kvällens outfit ! 

 

By the poolside :-)

 

C H I L L O U T


Idag har vi i princip bara legat vid poolen då alla vaknade ganska sent och då rann bara tiden iväg om vi skulle sitta 20 min i bil för att åka till en strand och sedan hitta parkering osv! Onödigt!
Så idag låg vi alla bara vid poolen och det var skönt , en lugn dag så att säga ( vilket behövs ) nu känner man lite hur man börjar tröttna på allt liv i nice , blir det för mycket blir det jobbigt ! Även fast det är bästa staden och i många fall bara kul med lite liv hehe!
Nu har vi duschat och ligger bara i sängen och skriver till er :')

 

para-para paradise

Här är en ganska liten del av bilderna som togs igår , men tänker att jag gör ett inlägg med dessa och sedan så sprider jag ut resten av bilderna eller gör en del 2 hihi , men det är bra att ha osedda bilder som man kan ta fram då och då när bloggtorkan är framme . Det är så jobbigt att ha bloggtorka när en blogg består av mycket bilder , eftersom bilderna är dem roligaste (  enligt mig ) på en blogg blir det ju lite jobbigt om man inte har några roliga idéer .. 

Hur som helst här är dem , ett fint landskap hehe !!

 

Every morning -

Every morning starts a new page in your story , make it a great one today .

 

dagens upptäcktIdag hittade vi en ny strand som vi inte vart på , helt underbar plats , så tropiskt och helt underbart vatten . Det var stenstrand vilket det är i nice även , och ja det börjar bli lite jobbigt hehe men utöver det 10 / 10 ..  Det fanns stora klippor man kunde hoppa från , dock var det lite läskigt och svårt att komma upp efter det så hoppade bara en gång . SÅ var det jättefint att ta fina bilder vid klipporna , perfekt för we heart it bilder . 

Och sedan det roligaste , vågorna ... Vågorna var inte jättestora men väldigt väldigt kraftfulla , så låg du ner så gjorde man liksom trippel kullerbytta under vatten och kom sedan upp så var bikinin helt skev eller helt av .. hahah så kul . Jag alice och olof låg hur länge som helst och bara rullade osv . så kul !

Självklart får ni bilderna imorgon , nu får ni nöja er med en förtillfället :)