Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

Ett par vita

Åkte till Skövde imorse med Mathias och där köpte jag ett par vita, låga converse. De är ett par skor du kan ha till allt och vid vilka tillfällen som helst. Kollade även på en finare väska till balen men de får jag kika vidare på.

Det tog inte lång stund förrän vi var i Skövde igen. Fast denna gången åkte jag och Mathias med hans kompisar. En lugn och skön dag helt enkelt. Tänkte nu inom en kort stund ta på mig inlinesen för en liten tur i det fina och härliga vädret.


 

Planer från tor-mån

Såhär ser mina planer ut resten av lovet:

Torsdag- träna. Sen får vi se vad som händer.

Fredag- spinning, mysa med tjejerna och fest.

Lördag- grilla med härligt folk, PÅSKFEST.

Söndag- inga planer.

Måndag- inga planer.


 

At the gym

Åkte iväg till gymmet en stund med Hampus och han är på bilden till ditt vänster när vi körde lite biceps. Sen är det min så kallade "dagsform" på den andra bilden. Jag är inte där än på långs vägar men det är på väg!


 

Enkelt är bra

Tog på mig en enkel outfit igår vilket relaterade till svarta jeans och en grå t-shirt. För att det skulle bli lite roligare tog jag på mig ett skärp med detaljer och smycken. Jag såg ut såhär igår.

 

Gårdagens festligheter

Ett härligt gäng började hemma hos Rebecka i Ardala. Riktgt kul och mysigt. När klockan närmade sig elva drog vi oss vidare på fest. Det var helt klart tjejerna som gjorde kvällen.

Jag och min fina barndomsvän Rebecka på bilderna.

 

Godis är gott

Ligger i sängen och äter godis medan jag ser på deckare. Fick för övrigt hem min balklänning idag och jag tycker den är jättefin och så men inte helt nöjd. Vi får se hur jag gör med den saken.

Ikväll kommer Mathias hit eftersom jag börjar bli frisk och för att vi inte sett varandra på några dagar. Ska bli så mysigt.


 

Högst upp på min önskelista

Rubriken börjar tala. Högst upp på min önskelistan finns nu dessa otroligt snygga Wrup byxor. Jag tycker dom framhäver rumpan på ett snyggt sätt och det blir som en extra detalj under en outfit. Svarta eller vita är ett svårt val för jag tycker båda är lika snygga! Vad tycker ni?


 

Åh jag blir så glad

Jag blir så glad när jag får kommentarer liknande dessa. Der får mig att vilja mer och att det faktiskt finns så otroligt underbar människor där ute! Kram på er.