Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

K Ä L L B YÅkte till Källby nästan direkt efter jobbet och där har jag spenderat min dag med sol, bad, jordgubbar, familj, grill, och massa mys. Jag har även handlat en massa gott till frukost imorgon innan jag åker iväg till jobbet.

Får även min lön imorgon då jag ska unna mig något riktigt fint men vad får bli en överraskning. Pappa tar även med mig på en lunch för lite egentid med oss själva.

 

Blommor, sol & familjen

Hade en blommig topp på mig igår. En solig dag. Men bränna på kroppen och bad. Umgås med hela familjen i källby. Middag och träffa min saknade mormor.

 

Igår var en trevlig kväll

Vänner som fyller nittonår firades i överflöd. En riktigt go stämning och idag är min kropp mör. Efter all dans och musik. Extra tack till alla dessa som vi förfestade med.

 

GODNATTTräffade en efterlängtad Linnea idag. Mysigt var det! Nu ska jag mysa lite med Mathias innan vi ska sova. En dag med jobb imorgon framför mig! Godnatt Finisar!

 

Tre månader tillsammansFör idag firar jag och Mathias tre månader tillsammmans. Han är underbar och för övrigt vill jag spola tillbaka till kvällen då balen var. Min kille var så fin. Glada miner. Åh en sån underbar dag!

 

15 juliMyste runt hela dagen i Göteborg igår med Mathias. Tidig uppgång och sen hemkomst. God mat och bra sällskap, en bra dag helt enkelt! Lite sömn inatt för att jag sedan skulle upp och jobba tidigt idag och innan det var jag tvungen cykla från Mathias hem till mig. Runt sisådär halv fem imorse. Jag vaknade under cykelturer vilket var bra men nu ska jag lägga mig i sängen med en godispåse i famnen till PLL och försöka sova lite innan Alicia kommer till mig. Kramar!!!

 

Allt underbartJag har absolut haft de bäst kvällarna på väldigt länge. Bad, sol, mat och fina vänner. Skratt och sena kvällar. Mer utav detta i sommar vill jag ha! Imorgon far jag mig vidare till Göteborg med Mathias. En mysig dag framför oss.

 

Min dag igårJag låg ute i solen nästan hela dagen och det var så himla skönt. Malin tittade även förbi en sväng och vi lagade en jättegod kycklingsallad och sedan så solade vi. Det var så längesen jag träffade henne och åh vad jag saknat henne.

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och fixar lite käk. Om en stund kommer Agnes hit då vi ska sola och förhoppningsvis bada. Eftersom maten jag och Malin gjorde igår blev så god så ska jag försöka mig på att göra en likadan fast med Agnes. Jobb imorgon så jag ska göra så mycket jag bara kan i solen idag eftersom jag jobbar inomhus.

 

S A K N A R