Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

PåfyllningFyllde på mitt utbud av Lexington parfymen och en bodylotion idag. Parfymen är en favorit hos mig och jag använder den dagligen.

Köpte lite annat behövligt som jag visar er sedan. Jag och Agnes är påväg hem och ikväll ska jag mysa.

 

Blogga med din mobil - Nattstad har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Tangle Tezzer

Min vän Amanda köpte denna borsten häromdagen och jag måste säga det att den är skonsam mot håret. Den ligger lätt i handen och håret blir lent efter en användning. Har någon av er provat/ använder en sådan? Jag gillar att den finns i färgen rosa och jag tror att det kan bli ett av mina nästa köp.

Imorgon åker jag iväg för att köpa lite nödvändiga saker som jeans, smink osv. Men först en lång dag i skolan med dans, matematik, naturvetenskap och ytterligare plugg.

 

Fullt ösMin älsklings födelsedag, skolan har dragit igång, mycket dans och jag har gått och blivit sjuk. Detta beskriver mina fartfyllda dagar den senaste tiden och nu i skrivande stund måste jag sätta mig med papper och penna och börjar plugga till ett prov. Skönt med rutiner igen men inte allt pluggande.

 

18 augustiEn lugn dag med pizza och mys. Så fort jag kom hem förut hoppade jag på cykeln och åkte till Amanda som jag inte träffat på hela sommaren. Ligger just nu i hennes säng och myser vilket jag även gör hela natten då jag sover här. Imorgon börjar skolan för och jag vill tillbaka till alla rutiner, vänner, samt roliga aktiviteter men inget plugg.

 

För hon blev arton igårFirade som sagt Katja och Madeleine igår. På bilden står Rebecka i rosa linne, Katja i mitten och jag längst ut. Så längesen jag träffade dessa brudar.

 

Mitt sminkSåhär blev mitt smink igår då vi firade Katja och Madeleine som precis blivit arton år. Idag ska dem ut på krogen och hoppas deras dag blir sugerkul. Träffade även gamla kompisar och kul hade vi. Med mina kunskaper och lite hjälp blev mitt smink toppenbra!

 

EnjoyKäkade ute på Enjoy idag och det är det bästa utestället här i Skara. Dem har god mat, dessert, förrätt och goda drinkar.

Nu är jag påväg till Lidköping för att träffa några goa tjejer och senare ska jag möta Mathias. Imorgon är det min sista jobbdag vilket känns riktigt skönt men ändå tråkigt.

 

Frullen idagRunt två idag fick vi extra energi i kroppen och köpte nya, färska frallor, bär, nutella, juice och åkte hem och gjorde pannkakor. Åh vad gott det blev men vi blev så otroligt mätta att vi somnade i soffan i någon timme efteråt.

 

Röda läpparHann nästintill precis anlända hemma igår innan jag skulle iväg på fest. Måste även meddela er att jag älskar min vita kjol ifrån bikbok. Hittade den på rean nu i sommar och jag är så nöjd. Använder den väldigt ofta.

 

Alicias födelsedagIdag blev hon arton och det firar vi i Göteborg. God mat. Shopping och mys. Senare ikväll ska jag fira en till nyblivet artonåring.