Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

18 augustiEn lugn dag med pizza och mys. Så fort jag kom hem förut hoppade jag på cykeln och åkte till Amanda som jag inte träffat på hela sommaren. Ligger just nu i hennes säng och myser vilket jag även gör hela natten då jag sover här. Imorgon börjar skolan för och jag vill tillbaka till alla rutiner, vänner, samt roliga aktiviteter men inget plugg.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

För hon blev arton igårFirade som sagt Katja och Madeleine igår. På bilden står Rebecka i rosa linne, Katja i mitten och jag längst ut. Så längesen jag träffade dessa brudar.

 

Mitt sminkSåhär blev mitt smink igår då vi firade Katja och Madeleine som precis blivit arton år. Idag ska dem ut på krogen och hoppas deras dag blir sugerkul. Träffade även gamla kompisar och kul hade vi. Med mina kunskaper och lite hjälp blev mitt smink toppenbra!

 

EnjoyKäkade ute på Enjoy idag och det är det bästa utestället här i Skara. Dem har god mat, dessert, förrätt och goda drinkar.

Nu är jag påväg till Lidköping för att träffa några goa tjejer och senare ska jag möta Mathias. Imorgon är det min sista jobbdag vilket känns riktigt skönt men ändå tråkigt.

 

Frullen idagRunt två idag fick vi extra energi i kroppen och köpte nya, färska frallor, bär, nutella, juice och åkte hem och gjorde pannkakor. Åh vad gott det blev men vi blev så otroligt mätta att vi somnade i soffan i någon timme efteråt.

 

Röda läpparHann nästintill precis anlända hemma igår innan jag skulle iväg på fest. Måste även meddela er att jag älskar min vita kjol ifrån bikbok. Hittade den på rean nu i sommar och jag är så nöjd. Använder den väldigt ofta.

 

Alicias födelsedagIdag blev hon arton och det firar vi i Göteborg. God mat. Shopping och mys. Senare ikväll ska jag fira en till nyblivet artonåring.

 

En regnig dagTräffade Rebecka på en lunch idag och myste i regnet. Fick cykla när det spöregna vilket relaterade till att jag kom fram genomblöt. Men det gjorde ingenting. Det var lika mysigt ändå.

Imorgon fyller Alicia arton år och det firar vi genom att åka till Göteborg och shoppa samt äta finmiddag. Måste även köpa en present till Mathias för snart blir han nitton år.

 

Det börjar leda mot sitt slut

Sommaren börjar leda mot sitt slut men det finns fortfarande så mycket som jag vill göra men som jag inte har hunnit med ännu. Några saker som att åka till Liseberg, ta en helkväll med grill, goda drinkar och att försvinna sig bort i dimman vid midnatt. Ta fina bilder i solnedgången och ge min fina kille en överraskning.

Några oväntade och roliga händelser som inträffat är att min moster har gift sig. Dem överraskande alla med att hålla det hemligt och kom på motorcykeln då dem var nygifta. Min moster hittar alltid på hemliga saker. Och även idag har min kusin förlovat sig. Först min mosters giftemål och nu en förlovning i familjen.

Glada stunder med familjen, god mat, underbara vänner, sena kvällar, fest och nu inleder jag mina sista jobbveckor.