Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

EnjoyIgår kväll satt jag och tre tjejer på en fin restaurang här i Skara. Enjoy heter det och mätta blev vi allihopa. En mysig kväll och en mysig natt.

 

Från våran mysiga middagI måndags åt jag och Rebecka en god middag på stadt i Lidköping. Mätta blev vi båda två och mysigt var det. Vi satt både inne och ute vilket är väldigt skönt. När jag kom tillbaka till skara gick jag till bryggeriet och myste.

Igår kväll myste jag med min älskling och nu ikväll skall jag plugga till ett prov jag har imorgon. Önska mig lycka till.

 

Då man hoppasHade en otroligt rolig helg med fina människor på matfestivalen. Åt langos. Festade. Åkte karuseller. Dansade och skrattade. Spenderade nätterna med min kärlek i hans famn.

En vecka till av skolan har gått och det blir att göra dag för dag. Produktionen går på rullband och det skall bli så himla kul. Att få stå på scen framför publik och göra det man älskar. Att få dansa.

Bilden på håret är min fina vän Amandas. Idag gjorde hon en ljus ombre och den blev otroligt fin. Hon blev riktigt nöjd det syntes på henne.

Imorgon om jag har frisknat till så blir det festligheter då jag skall bära en grå klänning med lockat hår. Då funderar jag även på att göra en enklare sminkning som på bilden.

 

PåfyllningFyllde på mitt utbud av Lexington parfymen och en bodylotion idag. Parfymen är en favorit hos mig och jag använder den dagligen.

Köpte lite annat behövligt som jag visar er sedan. Jag och Agnes är påväg hem och ikväll ska jag mysa.

 

Tangle Tezzer

Min vän Amanda köpte denna borsten häromdagen och jag måste säga det att den är skonsam mot håret. Den ligger lätt i handen och håret blir lent efter en användning. Har någon av er provat/ använder en sådan? Jag gillar att den finns i färgen rosa och jag tror att det kan bli ett av mina nästa köp.

Imorgon åker jag iväg för att köpa lite nödvändiga saker som jeans, smink osv. Men först en lång dag i skolan med dans, matematik, naturvetenskap och ytterligare plugg.

 

Fullt ösMin älsklings födelsedag, skolan har dragit igång, mycket dans och jag har gått och blivit sjuk. Detta beskriver mina fartfyllda dagar den senaste tiden och nu i skrivande stund måste jag sätta mig med papper och penna och börjar plugga till ett prov. Skönt med rutiner igen men inte allt pluggande.

 

18 augustiEn lugn dag med pizza och mys. Så fort jag kom hem förut hoppade jag på cykeln och åkte till Amanda som jag inte träffat på hela sommaren. Ligger just nu i hennes säng och myser vilket jag även gör hela natten då jag sover här. Imorgon börjar skolan för och jag vill tillbaka till alla rutiner, vänner, samt roliga aktiviteter men inget plugg.

 

För hon blev arton igårFirade som sagt Katja och Madeleine igår. På bilden står Rebecka i rosa linne, Katja i mitten och jag längst ut. Så längesen jag träffade dessa brudar.

 

Mitt sminkSåhär blev mitt smink igår då vi firade Katja och Madeleine som precis blivit arton år. Idag ska dem ut på krogen och hoppas deras dag blir sugerkul. Träffade även gamla kompisar och kul hade vi. Med mina kunskaper och lite hjälp blev mitt smink toppenbra!