Bergholtze
Elina Bergholtz
Jag är en tjej på 17 vintrar och går mitt första år på gymnasiet. Jag gör allt vanligt som en tonåring gör plus lite till.

 

Instagram: elinabergholtz

NYTT- parfym

Fick en parfym ifrån Jennifer Lopez häromdagen och den är den guldiga. Sen kommer min favorit, Lexington och den fick jag av min mamma. Har inte jag världens bästa föräldrar eller???
 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Tillbaka till verkligheten

Skolan har dragit igång igen och allting börjar bli som vanligt igen. Läxar, prov, mina vanliga träningstider och allt annat.

Sovit tillsammans med Mathias under hela lovet och hittat på roliga saker näst intill hela tiden. Solat, vattenkrig, grillat, vart i Skövde, festat mm. Ett perfekt lov med underbara människor!

Idag kommer min saknade mamma hem som har varit utomlands. Jag hoppas hon har med sig parfymen jag bad henne köpa och för övrigt så fick jag en god parfym av min pappa igår när han kom hem från en cup i Dannmark.


 

Glad påsk med en sommardrink

Drick just nu en jättegod sommardrink som jag gjort på mycket is, lite hallon, vodka och sockerdricka. Jag mixade även allt för att få en fin färg och för att isen skulle dela på sig. Toppade med lite lime. Åhhh den är så god.

Nu ska jag ska börja fixa mig innan jag träffar Julia och Selma. Ikväll är det påskfest som gäller och det ska bli riktigt kul. Avslutar som vanligt kvällen med att sova tillsammans med mitt hjärta.


 

Kvällens outfit

Sitter just nu hemma hos Rebecka på förfest innan vi ska ut ikväll. Ska sova med min favorit ikväll så det blir mysigt som vanligt.

Kvällens outfit blev lite "färgglad" iallafall haha. En brun/beige topp men sen är resten svart.


 

Ett par vita

Åkte till Skövde imorse med Mathias och där köpte jag ett par vita, låga converse. De är ett par skor du kan ha till allt och vid vilka tillfällen som helst. Kollade även på en finare väska till balen men de får jag kika vidare på.

Det tog inte lång stund förrän vi var i Skövde igen. Fast denna gången åkte jag och Mathias med hans kompisar. En lugn och skön dag helt enkelt. Tänkte nu inom en kort stund ta på mig inlinesen för en liten tur i det fina och härliga vädret.


 

Planer från tor-mån

Såhär ser mina planer ut resten av lovet:

Torsdag- träna. Sen får vi se vad som händer.

Fredag- spinning, mysa med tjejerna och fest.

Lördag- grilla med härligt folk, PÅSKFEST.

Söndag- inga planer.

Måndag- inga planer.