au pair scams

Saturday, April 14, 2012, kl 9:46 PM

Jag berättade ju om scamsen, bedragrna som låtsas vara värdfamiljer som är intresserade av au pairer.

jag hittade denna länk och insåg att dem jag mailat med var bedragare, tur att jag inte betalde några pengar!

 http://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=33649

Det finns tusentals scammare där ute. ETT TIPS TILL ER SOM ÅKER TILL ENGLAND! MAN BEHÖVER INGA PENGAR FÖR ATT FÅ JOBBA DÄR, VI ÄR EU-MEDLEMMAR VI KAN KOMMA OCH  JOBBA SOM VI VILL

För den första familjen som indroducerade mig för "Home office Uk" där de sa att man behövde visa att jag hade pengar, för att jag skulle kunna klara mig själv om det hände något innan fick min förtsa lön. Att jag därför skulle skicka pengar i mitt eget namn till deras adress, att jag skulle få dem när jag kom. Det sa att bara jag kunde hämta ut dessa, men jag vet inte om detta är sant ..suck.. det var 7000 kr som det handlade om. Då fattade jag att något var skumt.. jag hade även inte dessa pengar så som tur är betalade jag inte något där..

Den amerikansa "familjen" indroducerade mig för "International travel tours" där mamman berättar att hon "betalar" massa utgifter, det är avgifter, försäkring som "hon"  betalar och att hon som världfamilj betalar biljetterna dit. Sen kommer det från agenturen att  jag  som au pair ska betala för travel document och att de ska fixa visum m.m och att detta skulle kosta 480 dollar.. det gör det ej! max en 1000 lapp i svenska kronor.. 480 dollar är runt 3500. och att man skulle göra detta via Wester Union .. nu i efter hand känner jag mig som en rikigt idiot.. man borde ju fatta att detta var något knäppt men det verkar så troligt. för dessa agenturen finns om man googlar namnet på dem. ett tips till er som åker privat, oftas om man åker till Tyskland, kolla upp ordentligt och att åka inom Eu ska inte kosta pengar.. det ska vara flygbiljett i såntfall- SKa man åka till usa är en organistation ett måste. 

det sorgliga är att det är massa unga tjejer precis som jag som drömmer om att åka och jobba utomlands som blir lurade på massa pengar.. helt stört vad männsikor kan göra..

Image

 

Detta kontrakt fick jag av "agenturen" från USA. Ni ser hur mycket tid och engergi dem lägger på detta, helt sjukt! Och det finns massvis av dessa scams, på länken ovan kan ni se. Satt nyss och kollade igenom.. shit säger jag bara! människor..*suck*

Men ska ni åka till tex Tyskland, så rekomendera jag inte EasyAupair utan Aupair-world.com istället mycket bättre och kolla upp ordentligt och skicka inga pengar!!!

 


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
Au pair scams
 ·  249 läsare
 ·