Alex2a
Alexandra, 23 år, Trollhättan
Skriver om allt mellan himmel och jord. Delar med mig av allt bra och dåligt! Är inte rädd för att säga vad jag tycker, så ibland är jag riktigt orättvis, men för det mesta får man höra det man förtjänar!

 

katt tips

Google är väldigt bra till väldigt mycket. Sökte vad man ska göra åt katter som krafsar på dörrar och fönster. Människor har verkligen hur många lösningar som helst på detta problem/ irritationsmoment!

Har funderat många ggr på bebissockar till katterna, så tröttsamma ibland...

Två av våra katter triggar upp varandra hela tiden, o det känns verkligen som de gör allt för att jävlas 😉

Den tredje är tack o lov lugn och för inte mycket liv.

Hittade en låt från Pelle sanslös, älskade denna låt när jag var liten!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nattstad eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

jägaridioter

Vissa jägare är ju verkligen dumma i huvudet, borde va de som fick ett skott!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/moralen-ar-i-botten-bland-jagarna_6078999.svd

 

täcker allt jag äger

när man ligger i sängen på morgonen så önskar man verkligen att man hade en kroppskondom ! Sessan, alltså vår bebiskatt, slickar o leker med vad hon än kommer åt.

de stora katterna verkar må gott ute då de dessutom slipper henne ett tag ;) efter cirka 30 minuters bus så verkar det va dags för vila tycker Sessan, som precis la sig still bredvid mig i sängen.. ser mycket likheter mellan bebisar o kattungar, mycket sov och korta intensiva stunder där emellan!
 

sommar utan gardiner

jag funderar på om vi ska vara utan gardiner resten av sommaren. kanske resten av året.. vi har ju 3 katter. de gillar givetvis att vara i fönstret, vilket de inte ska va, men den lilla kattungen klättrar i gardinerna och lyckas alltid riva ner krukor..
nu kanske ni tänker att jag ska säga till katten när den gör fel. det gör jag, problemet med katter är bara att de är ögontjänare! de är så himla fina och underbara när man kollar på dom, men vänder man blicken så är det alltid något bus på g!

 

Rebecca och Fisken

 

Mikaels fina film om när syrran skulle klappa fisken!

 

Livet med katt

Jag och Mikael köpte 12 glas för 20 kronor för ett tag sen, riktigt söta, egentligen har vi massa glas, men med småbarn i huset så kommer glas gå sönder såsmåningom, men vet ni vad, hittills har inte Tezz haft sönder ett enda av dom, men kattskrället mitt är redan på sitt andra glas!!! surprise

 

Det är dyrt att ha honom kan jag lova, för det är inte första gången han har sönder något kan jag lova, han välte mina nya krukor dagen efter att jag köpte dom bl a... Skratta eller gråta? laugh

 

Katter är som små bebisar, man får ta reda på efter dom , ge dom mat, och de river ner och har sönder saker de kommer åt, men de är också väldigt mysiga, kärleksfulla och lugnande heart

 

Titanic cats 

Nyduschad hund

Nu har vega varit ute och lekt i lekhagen en bra stund, så blev en go dusch efteråt. Är man dum och busar i leran så.. ;)

Nej jag tror hon älskar att duscha för hon står så fint och still så! Gott att bli ompysslad! Ska nog passa på att klippa klorna om en stund också!

 

 

 

Grattis going!

Tur man har Agria!

 

Min katt Spike fyller år idag, så idag blir det mycket gos ( vilket han får annars med) och lite go mat! Får nog bli en kattleksak också, som de båda skruttarna får dela på =)