AELS
Anna, 31 år, Rimbo
Mitt liv med familj, vänner och raggare!

 

Påsk veckan

Nästan full späckad väcka. Idag BVC och mammagrupp. I morgon babysim. Onsdag barnsjukgymnast. Torsdag åka till Blåkulla. Fredag ta det lugnt. Sen har jag en sjuk man på det. Så kul var det. Men man kan inte göra mer än att ta hand om honom så mycket jag kan. Min man blir så liten när han är sjuk. Han blir nästan mindre än Eddie.
 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

6 1/2 månad.

Nu är du snart 7 månader. Vart tig tiden i vägen? Du är vår lilla busunge. Du växer så det knakar. Det händer saker varje dag. Du utväxlas mer och mer. Mamma älskar dig. E.

 

Onsdag

Ja var ska jag börja. Du förstår inte ett dugg vad vi menar. Du lever i din egna bubbla. Fatta någon gång vad vi menar med att du måste förstå att vi har inte råd att ha dig här jämt. Du kostar pengar, mat och energi!

 

Hjälp lös

Min 5 månaders son är förkyld. Han är snorig sim bara den. Han har ingen feber. Han försöker sova med det är inte så lätt. Har haft ner lite kocksaltlösning i näsan. Så han ska kunna andan. Men det är inte så lätt. Han försöker hosta upp slem. Men det kan han inte än. Då måste han kräkas upp det. Jobbigt att ligga här och höra hur han snörvlar. Helt hjälp lös helt enkelt. Mammas lilla hjärta.

 

Borta

Känner mig bort glömd och instängd. Man vet inte hur och vad jag ska göra. Man försöker hitta på så mycket men ingen ting blir gjort. Har ledsnat på det här. Men allt är väl mitt fel som vanligt. Har inga vänner kvar så det måste vara mitt fel! 

Blir inge bra det här

Jaha min man skulle ploga på jobbet idag, så han åkte hemifrån vid 02 i natt. Sen dess har jag knappt sovit. När man är småföräldet så har man öronen på skaft hela tiden. Därför är det så skönt för mig på helgerna. När pappan tar honom på nätterna och morgonen. Inte för att han vill ha mat längre på nätterna. Men det är så mycket annat. Andas han. Någon katt som har lagt sig på honom. Har han snitten över näsan. Osv. Det är så skönt att få sova ut då. För då vet jag att jan kollar upp allt de. Men i natt när han åkte så tidigt så blir det bara pannkaka. Känner mig helt slut. Men för hoppningsvis så kanska jag kan ta igen det när Eddie ska sova middag. Men Eddie är det bästa som har hänt oss. Vi har kämpat i nästan otta år. Älskar vår lilla prins över allt på denna jord. ❤️😘☺️💕💖💞


Haha älskar bilden


Vaknade hos mormor


Min prins


Mys med kattunge

 

Vill göra så mycket

Idag vill jag åka förbi jobbet och fika. Men alla kamrater kommer ju inte in förrän vid kl 13. Emellan 13-15 så har min lilla prins sov period. Så nu är det lite blandat vad jag vill göra. Ska jag paja dagens rutiner eller inte? Jaja jag får se hur jag gör.

 

Morgon humör

Jag har alltid haft dåligt morgon humör. Så fort det gäller alla utom Eddie. Alltså inklusive min man. Han väckte mig tre gånger på en timme. Och frågar mig något och jag svarar helt fel. Men senare när Eddie vaknar och man hör hur han jollrar så försvinner det onda i en. Man är as trött men man blir glad av att höra honom. Idag är vi pyjamas hjältar. Det betyder mys dag bara jag och bebis. ❤️


Min trötta prins. ❤️

 

Bebis sim

Idag var det bebis simning igen. Idag var det Eddies första kallsup. Det var inte populärt, men det gick över efter en stund.

Igår så var vi till min farmor på hennes 94 års dag. Det var jätte trevligt. Skönt att ha träffat henne efter så lång tid. Tycker så himla synd om dom gamla som bara sitter på ett ålderdomshem och vänta på det hemska. Usch.

I morgon ska vi bara ha en dag för oss själva jag och Eddie. Man behöver en slapp dag i veckan. 

Bebis sim

Idag har vi varit på bebis sim. Trodde att Eddie kanske inte tyckte om de. Men det gjorde han. Vi plaskade och mamma förde fint honom i vattnet. Vi sjön och plaskade. Förvånansvärt så gick det bättre än vad jag trodde.