Presentation picture
AELS
Anna, 32 år, Rimbo
Mitt liv med familj, vänner och raggare! Jag är en gift mamma som är lycklig med de jag har.
Instagram: annaskalmark

 

Första dagen på förskolan

I morgon är det första dagen på förskolan själv. Vi har varit där med Eddie sedan i måndags. I morgon är det första dagen han ska vara där själv, utan mamma och pappa. Kommer kännas så konstigt. Men han trivs. Det syna på honom. Han tyr sig till "fröknarna" och han har många som inte har vågar gå fram bara för att vi har varit där. Eddie är minst så han kommer få lite extra tid med allt. Kommer kännas så himla konstigt i morgon. Mammas hjärta blir stor.
I morgon är han 1 år och en vecka. Kan tiden stanna nu.


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Så kallat semester.

I tisdags så tog vi Impalan och husvagnen och åkte emot sifferbo i Dalarna. Mamma och pappa var med med deras Volvo och husvagn med. Resan dit gick bra, allt bara flöt, vi hade det bra. Solen sken, varmt och gott. Kommer fram börjar resa förtältet. Våra vänner var redan på plats sen tidigare. Får allt på plats. Då blir det lite kaffe och kaka.

Onsdagen så åkte vi in till Borlänge och handlade lite. Vi skulle ha en tårta till ena vännens pappa som skulle komma. Vi skulle fira hans födelsedag. Det var mycket trevligt.
På natten började Eddie gnälla och gny. Trött som attan försöker både jag och min man trösta och söva om honom. Sen känner jag att han är ju varm.

Torsdag ( crusingdagen i Rättvik ) morgon så har vi försökt med alvedon och tröstat. Då kommer vi på att det är nog en tand på gång. Så jag varvar med alvedon och kall trasa på huvudet och sätta honom i poolen. Sen börjar min man, syster och Eddies gudfar att dom ville åka till Rättvik. Ja de ville ju jag med. Men jag kan inte lämna Eddie hos min mamma så här. Så när dom åkte så hade jag fullt upp med att kyla, försöka få i mat, trösta och söva. Jag hann bara sätta mig ner så vaknade han.

Fredag morgon känner jag att det luckrat alkohol i hela husvagnen. Dom hade det nog kul igår tänkte jag. Roligt för dom. Eddie hade sovit oroligt hela natten igen. Sen var det samma sak igen. Min älskade lilla kille hade fortfarande ont. Så det var bara och börja om igen alvedon, kyla ner, försöka få i lite mat och söva. Kul med två killar som är bakfulla oxå. Mitt på dagen fick jag och en vän idén att vi skulle gå på loppis. Så jag, mamma, min syster, vännen, hennes son och hennes mamma drog iväg. Hittade jätte mycket. Leksaker till Eddie, en barnvagn, lite kläder och en gammal kaffe panna. När vi kommer till baka så har febern gått ner. Skönt han börjar vara sig själv igen. På kvällen så pratade jag lite med min man och sa att. Jag har inte kommit till Rättvik. Jag har knappt fått någon hjälp med Eddie. Inte en gång till vill jag ha det så här.

Lördag morgon fick jag sova tills jag vaknade. Han hade tagit Eddie gjort gröt till honom och lekt med honom på morgonen. Jag gick och duscha, när jag kom tillbaka så var frukosten framdukad och klar. Sen var det bara och packa ihop allt de hopp. Eddies gudfar hade läst att det var en skogsbrand vid Sala. Så vi kommer nog hamna i röken på vägen hem. Vi packar i hopp allt. Mamma och pappa med sen var det dags att åka hem. Vid Hedemora så började de lukta brandrök och man såg röken oxå. Vi var tvungna att tanka. Utan för Sala tänkt vi att det var dags för hundarna att få kissa lite. Då fick pappa problem att starta bilen. Men till slut så startade den. Utan för Sala på andras idag då brister olje kylar slangen till automat lådan på pappas bil. Kul! Pappa ringer efter min bror och syster. Systern hyr en bil trailer i Norrtälje bror min åker direkt. Dom kopplar om så min syster får ta husvagnen och bror tog trailern med pappas bil på. Vi hade åkt hem innan dom kom. När jag sätter Eddie i bad baljan här hemma, så ringer min bror min man och säger att systers bil 945 turbo har rasat. Dom står någonstans emellan uppsala och Knivsta. Kul två trasiga bilar. Vi hjälper till sa han bara. Vi åker och kopplar på husvagnen på våran V70. Bror tog 945:an. När vi kom hem så körde jag och syster till baka släpet till Norrtälje.
Idag söndag har dom två bilar att laga.
 

Vad är det för sommar egentligen!

Jag kommer säkert få tilllbaka för det här. Men vart är sommaren, värmen allt man gör på sommaren. Känns som någon blandning emellan vår och höst.

Undrar hur folk tänker egentligen! Min så kallade bästa vän har tagit bort mig i från Facebook. Hon svarar inte i telefon värken på sms eller svarar. Vet inte vad jag har gjort henne. Men då behöver hon inte ha med mig att göra heller.


 

Vad hände

Ja vad hände egentligen! Var tog alla vänner i vägen! Mina gamla vänner har bara försvunnit. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Mamma promenader, shopping mm. Men inget händer. Jag både ringer och smsar. Men får man inga svar så tänker jag inte fortsätta. Jag får dagarna och gå ändå. Men det är trist. Det är inte jag som mister en vän, utan den sim inte förtjänar mig. Jag har min under bara familj. Kan inte tänka min en bättre familj en min.


 

Påsk kul

I morse började vi med att börja ta hand om tomten. Vi krattade framsidan. Sedan kom min lille syster. Vi skulle åka och titta på ett litet hus som hon kanske ska hyra. Måste bara fixa lite med det ekonomiska med sin chef. Sen när vi kom hem igen så kom min bror och hans familj. Vi har gjort massor av saker. Fika, grilla, krattat
, skrattat och lekt. Det var jätte trevligt. Det blir säkert lika dant i morgon. Nu ska mammas lilla skatt försöka sova lite. Men han värkar inte vilja det just nu.


 

Påsk middag

Idag har vi varit hos Eddies farmor och farfar på Påsk middag. Alltid lika trevligt och mycket skratt. Eddies halva släckt på pappans sida var där. Alltid mycket att prata om. Eddies första påsk. Kunde inte ha varit bättre.
 

Påsk veckan

Nästan full späckad väcka. Idag BVC och mammagrupp. I morgon babysim. Onsdag barnsjukgymnast. Torsdag åka till Blåkulla. Fredag ta det lugnt. Sen har jag en sjuk man på det. Så kul var det. Men man kan inte göra mer än att ta hand om honom så mycket jag kan. Min man blir så liten när han är sjuk. Han blir nästan mindre än Eddie.
 

6 1/2 månad.

Nu är du snart 7 månader. Vart tig tiden i vägen? Du är vår lilla busunge. Du växer så det knakar. Det händer saker varje dag. Du utväxlas mer och mer. Mamma älskar dig. E.

 

Onsdag

Ja var ska jag börja. Du förstår inte ett dugg vad vi menar. Du lever i din egna bubbla. Fatta någon gång vad vi menar med att du måste förstå att vi har inte råd att ha dig här jämt. Du kostar pengar, mat och energi!

 

Hjälp lös

Min 5 månaders son är förkyld. Han är snorig sim bara den. Han har ingen feber. Han försöker sova med det är inte så lätt. Har haft ner lite kocksaltlösning i näsan. Så han ska kunna andan. Men det är inte så lätt. Han försöker hosta upp slem. Men det kan han inte än. Då måste han kräkas upp det. Jobbigt att ligga här och höra hur han snörvlar. Helt hjälp lös helt enkelt. Mammas lilla hjärta.