AELS
Anna, 31 år, Rimbo
Mitt liv med familj, vänner och raggare!

 

Vad är det för sommar egentligen!

Jag kommer säkert få tilllbaka för det här. Men vart är sommaren, värmen allt man gör på sommaren. Känns som någon blandning emellan vår och höst.

Undrar hur folk tänker egentligen! Min så kallade bästa vän har tagit bort mig i från Facebook. Hon svarar inte i telefon värken på sms eller svarar. Vet inte vad jag har gjort henne. Men då behöver hon inte ha med mig att göra heller.


 

Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Vad hände

Ja vad hände egentligen! Var tog alla vänner i vägen! Mina gamla vänner har bara försvunnit. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Mamma promenader, shopping mm. Men inget händer. Jag både ringer och smsar. Men får man inga svar så tänker jag inte fortsätta. Jag får dagarna och gå ändå. Men det är trist. Det är inte jag som mister en vän, utan den sim inte förtjänar mig. Jag har min under bara familj. Kan inte tänka min en bättre familj en min.


 

Påsk kul

I morse började vi med att börja ta hand om tomten. Vi krattade framsidan. Sedan kom min lille syster. Vi skulle åka och titta på ett litet hus som hon kanske ska hyra. Måste bara fixa lite med det ekonomiska med sin chef. Sen när vi kom hem igen så kom min bror och hans familj. Vi har gjort massor av saker. Fika, grilla, krattat
, skrattat och lekt. Det var jätte trevligt. Det blir säkert lika dant i morgon. Nu ska mammas lilla skatt försöka sova lite. Men han värkar inte vilja det just nu.


 

Påsk middag

Idag har vi varit hos Eddies farmor och farfar på Påsk middag. Alltid lika trevligt och mycket skratt. Eddies halva släckt på pappans sida var där. Alltid mycket att prata om. Eddies första påsk. Kunde inte ha varit bättre.
 

Påsk veckan

Nästan full späckad väcka. Idag BVC och mammagrupp. I morgon babysim. Onsdag barnsjukgymnast. Torsdag åka till Blåkulla. Fredag ta det lugnt. Sen har jag en sjuk man på det. Så kul var det. Men man kan inte göra mer än att ta hand om honom så mycket jag kan. Min man blir så liten när han är sjuk. Han blir nästan mindre än Eddie.
 

6 1/2 månad.

Nu är du snart 7 månader. Vart tig tiden i vägen? Du är vår lilla busunge. Du växer så det knakar. Det händer saker varje dag. Du utväxlas mer och mer. Mamma älskar dig. E.

 

Onsdag

Ja var ska jag börja. Du förstår inte ett dugg vad vi menar. Du lever i din egna bubbla. Fatta någon gång vad vi menar med att du måste förstå att vi har inte råd att ha dig här jämt. Du kostar pengar, mat och energi!

 

Hjälp lös

Min 5 månaders son är förkyld. Han är snorig sim bara den. Han har ingen feber. Han försöker sova med det är inte så lätt. Har haft ner lite kocksaltlösning i näsan. Så han ska kunna andan. Men det är inte så lätt. Han försöker hosta upp slem. Men det kan han inte än. Då måste han kräkas upp det. Jobbigt att ligga här och höra hur han snörvlar. Helt hjälp lös helt enkelt. Mammas lilla hjärta.

 

Borta

Känner mig bort glömd och instängd. Man vet inte hur och vad jag ska göra. Man försöker hitta på så mycket men ingen ting blir gjort. Har ledsnat på det här. Men allt är väl mitt fel som vanligt. Har inga vänner kvar så det måste vara mitt fel! 

Blir inge bra det här

Jaha min man skulle ploga på jobbet idag, så han åkte hemifrån vid 02 i natt. Sen dess har jag knappt sovit. När man är småföräldet så har man öronen på skaft hela tiden. Därför är det så skönt för mig på helgerna. När pappan tar honom på nätterna och morgonen. Inte för att han vill ha mat längre på nätterna. Men det är så mycket annat. Andas han. Någon katt som har lagt sig på honom. Har han snitten över näsan. Osv. Det är så skönt att få sova ut då. För då vet jag att jan kollar upp allt de. Men i natt när han åkte så tidigt så blir det bara pannkaka. Känner mig helt slut. Men för hoppningsvis så kanska jag kan ta igen det när Eddie ska sova middag. Men Eddie är det bästa som har hänt oss. Vi har kämpat i nästan otta år. Älskar vår lilla prins över allt på denna jord. ❤️😘☺️💕💖💞


Haha älskar bilden


Vaknade hos mormor


Min prins


Mys med kattunge