I sommar är JAG mamma till 4 underverk

Lite bilder

Thursday, November 08, 2012, kl 1:37 PM   

 
Ute på däck eftre en kaffe i solen. Ringde vi hem för att se hur de va med barnen. Som så många gånger innan :)
   
Tisdag kvällen, Spelade lite! Tittade på karoke och lyssnade på underbara Daniel Yngwe! VILKEN RÖST!! <333

Våran hytt! :)

Kaffe på däck 10! God prallin i mint! Onsdag 7/11

       

Ute i solen på däck 10! Massa kärlek mitt ute på havet!  Onsdag 7/11


Onsdag 7/11


På bussen! Nu bär det av mot huvudstaden :) Tisdag 6/11


Kvällens outfit! :) Tisdag 6/11

Dock hade jag en gubbe som sprang efter mig så klänningen blev snart till byxor igen :(

Bilderna kommer inte i ordning! Hoppas att detta går att leva med :)

Vi hade i alla fall som sakt en mysig resa. Men de kommer ta tid innan vi kommer komma iväg bara vi igen!


NYHET! Flytta din blogg till Nattstad - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!
År 2012, Äventyr, Bilder
 ·  129 läsare
 ·  
 ·  

Hemma igen <3

Thursday, November 08, 2012, kl 10:29 AMVi har haft en underbar resa verkligen Men de var så skönt att komma hem igår eller i natt och veta att i morgon kan man mysa och gosa med barnen. Bella var faktiskt vaken tillsammans med mormor i natt när vi kom hem. Så lite kramar och gos fick man redan då!

Resan har varit fantastisk som sakt! Och resan gör vi om snart igen! <3 Men då får de bli med barnen :)

 

En bild av kärlek får spelga oss och våran resa för en tid. Nu ska jag njuta av allt runt om oss. !

 

 


År 2012, Äventyr, Egen tid
 ·  120 läsare
 ·  
 ·  

Snart är det dags

Monday, November 05, 2012, kl 12:01 PM

Snart är de dags att hämta Melvin på skolan och sedan vara hemma ett par timmar, Innan de är dags för det första utvecklings samtalet på skolan :)

Sedan är det nästan dags att sova. För att sedan vakna göra sig i ordning, pussa barnen hejdå, ta bussen ner till centralen, köpa en kaffe på pressbyrån i väntan på våran buss som tar oss upp till Stockholm och vidare till ÅLAND!!!!!!!!!!!!!!! För att sedan avnjuta ett dygn på havet med min stora kärlek. Och sedan för att komma hem med massa ny energi! :)

Resferber. ABSOLUT!`VAD ANNARS?! ;)

 

 


Äventyr, Fokus på livet, År 2012
 ·  107 läsare
 ·  
 ·  

Familjensdag 20 Oct, 2012

Sunday, October 21, 2012, kl 11:18 AM

Trots ostadigt väder åkte jag och barnen upp till Boda för att första hämta barnens farfar och sedan för att gå på familjensdag!

Det var jätte mysigt, och lagom mkt folk. Barnen fick testa på att sitta i brandbilen, ambulansen och det bjöds även på korv med bröd  festis och kaffe..

Melvin fick en liten undersökning av ambulans killen. Och jisses va roligt han tyckte de va. Film på detta ser ni  inlägget under :)

Även Alicia fick sitta i ambulansen och hon tyckte de va jätte kul. Inte alls blyg, utan hon var verkligen på allt som hände :) Trodde jag inte, hihi!

Så här såg det ut!! :)   
   
   
   
         


Familjen, År 2012, Äventyr
 ·  113 läsare
 ·  
 ·  

Kvällen är här & mammamingel 2012

Sunday, September 02, 2012, kl 8:26 PM

Vilken dag det har varit!!! Skönt att den snart är över! Trots att man varit trött och sliten idag. Har man fått städat och lite plock med annat. Med musik i öronen går allt mkt lättare ;)

Imorgon är de tillbaka till vardagen. Barnen ska lämnas och hämtas. Jag måste ner och handla. Försöka ta tag i tvätten som blivit till ett berg igen, suck...

Ringa om våran dator som inte vill fungera igen. Jag blir verkligen så trött på denna skit!! I mitten av November först blir den året. Men är redan skit! Tur som sakt att vi har mammas här hemma fortfarande.. :)

Idag har jag även bokat upp mig på ett event som kommer äga rum den 29/9 så mina andra planer på min livs resa får vänta. (Kanske är lika bra så man inte kastar sig in i nått, hoppas bara inte dom inblandade blir allt för besvikna). Så den 29/9 åker jag och några tjejer upp till Norrköping för att ha de lite mysigt på "mammamingel 2012". För att läsa mer om hur man ev bokar upp sig och va de kostar osv kan ni läsa om här.

Det ska bli riktigt mysigt!

 


Äventyr, Vänner, Fokus på livet
 ·  69 läsare
 ·  

Våran första resa utan barn

Saturday, September 01, 2012, kl 4:22 PM

Ja, de är faktiskt sant! Vi har alltid haft barnen runt omkring oss. Vad de än har handlat om. Mysigt absolut! Men nu är det dags för bara mig och mannen att faktiskt ha det mysigt på egen hand. Så vi bokade oss precis en kryssning! Meningen var ju att barnen skulle åkt med även denna gången. Men jag lyckades faktiskt komma på andra tankar om att åka bara jag och han (tro de eller ej, men jag gjorde detta, hihi) Så nu åker vi på avkopplings kryssning Tisdagen den 6 November! Ja, jag vet att de är långt kvar men den som väntar på nått gott, kan inte väntar för länge ;)

Tänk så underbart! Bara vi två.. Fast de nu känns som att man kommer ringa hem var femte minut så :) Men vi behöver de.. Och barnen behöver komma ifrån oss.. Nej men va är de jag lyckas säga.. Hahaha. Trodde aldig de skulle komma ur mig! Hahaha..

  
Egen tid, Äventyr
 ·  86 läsare
 ·  
 ·  

Dagens äventyr

Tuesday, August 28, 2012, kl 10:25 AM

Idag efter att vi hämtat Melvin och Alicia från skola och dagis. Tar jag och barnen bussen ut till Fristad för att leka med kusinerna :) Melvin blev verkligen super glad igår när jag berättade de.. Gull unge :D

Just nu sitter jag här, efter att ha städat i ordning kök och vardagsrum. Tvätten är även den avklarad.. Så va ska man hitta på nu tro? Bella ligger och sover. Kanske skulle jag med ta och slå igen mina blå för en stund.. Men de är ju de där med att Jennie sover på dagen!!! Hon blir ju liksom ändå tröttare sen :/

 

 

 

 


Fokus på livet, Äventyr
 ·  96 läsare
 ·  
 ·  

Kryssnings bilder - del 3

Saturday, August 18, 2012, kl 5:20 PM


Äventyr, Familjen, Bilder
 ·  108 läsare
 ·  

Våran kryssning - Del 2

Thursday, August 16, 2012, kl 9:21 PM

Nu i detta inlägg är vi på båten och den var verkligen utöver det vanliga. Massa god mat, godis, bad i pool, mkt sol och en lagom stor hytt! :)


Stockholms skärgård är helt underbar! Och lika så mina älsklingar <3

Står ute och tittar på däck för första gången. Vilken utsikt <3

Bus med Alvin i Alvin & gänget! Dom tyckte de var hur roligt som helst :) Efter fick dom klubbor av "knatte vädren"

Pussar och lek :)

Sista drinken innan vi sa godnatt! Klockan 22:00 gick vi tillbaka till hytten...

Dag 2 på båten får bli i ännu ett inlägg! Tar så sjukt lång tid att ladda upp bilderna av någon anledning!
 


Äventyr, Familjen, Bilder
 ·  116 läsare
 ·  
 ·  

Våran kryssning - DEL 1

Thursday, August 16, 2012, kl 1:32 PM

Nu är vi hemma igen :) Underbart :) Och jag har sakt de tusen gånger innan men vilken resa.. Hur bra och barnvänlig som helst! Vi har hittat på så mkt! Visst bussen var dryg. Bussen upp till Stockholm stannade vi två ggr. Först i Falköping vid ett litet bageri/café och sedan I Arboga där vi åt på Mc Donalds. :)

Här kommer bilder på hur vi startade resan i väntan på bussen nere vid Resecentrum och sedan hur vi sakta men säkert tog oss upp mot Sthlm. :)
Nu har vi köpt en kaffe nere på stationen och väntar på den GRÖNA bussen som skulle ta oss vidare :)Alicia är gald som fått komma upp på bussen - NU startar våran resa :)


Första fika pausen blev i Falköping. Där åt vi Frallor och banan :) Vi pussades så klart med <3


Dags att resa vidare och hämta upp resten av folket som skulle med :)


Sista pausen på 45 min blev i Arboga. Där fanns det Mc donalds. Muimms så gott med mat i magen. Nu har vi bara ett par timmar kvar
Vidare med bussen, Alicia är fortfarande lika glad :D

Framme i STORA Stockholm. Vilken resa, Och mer kommer de....


 


Äventyr, Familjen, Bilder
 ·  109 läsare
 ·  

3barnsmamman
Borås
Jag som driver denna bloggen är en års modell av 1988 och 3 barns mamma som ogillar ordet "ung mamma". Just nu går vi i väntans tider igen :) Så i sommar blir vi en till i familjen! I bloggen kan ni läsa om våran vardag och mina funderingar och en växande mage! En askunge saga. - Från inget till allt! För att kontakta mig: 3barnsmamman.mycinderellastory@gmail.com © alla bilder är tagna av mig,och får inte användas utan mitt tillstånd!

Följ mig

Bloggarkiv
Statistik